Ik zei toch dat iedereen die mij onrecht heeft aangedaan vroeg of laat bestraft en vernederd wordt!

Zelfs de psychopaat 0Fux (Sohrab Yazdian Sia) noemt zijn homo-maatje Younes Tetouani nu een poephoofd, nadat ze elkaar gebruikt en misbruikt hebben voor de zaak van Shaitan om Youness Ouaali en mij (Shabir Burhani) aan te vallen, enkel voor sensatie en fitna. Deze Younes Tetouani deed alsnog hij een verzoener was eind vorig jaar, terwijl hij een van de grootste fitna-zaaiers is en achter Facebook pagina Rwina en Gekkigheid zit, hij zat te stoken bij 0Fux net als Karim Bentley, E. Postbode en Bart Smeding. Ze zijn allemaal bestraft, vernederd en ontmaskerd, niemand neemt ze nog serieus.

Ze zijn erg dom en onwetend, die idioten hebben zich nu tegen elkaar gekeerd, omdat ze zich bevinden in het kamp van het kwade, op een gegeven moment worden ze vijanden van elkaar en gaan ze uit elkaar en elkaar bestrijden. Ze hadden nooit met deze dienaar van Allah (Geprezen is Hij) moeten beginnen, ze hadden nooit leugens, smaad en laster over mij moeten verspreiden en geen karaktermoord op mij moeten doen, ze hadden mij niet moeten bedreigen, intimideren, stalken en aanvallen. Nu zullen ze allemaal vervolgd, veroordeeld en bestraft worden. En ze zullen door Allah (Geprezen is Hij) vernederd worden. Ze moeten berouw tonen, vergiffenis vragen en excuses aanbieden, alles verwijderen en zichzelf verbeteren, voordat het te laat is. Ook bij Dobbeltje (camera-man van 0Fux en ex-crimineel) is tot tweemaal aan toe terecht een inval gedaan in zijn woning door de politie, twee keer zijn woning doorzocht, dit krijg je ervan als je een onschuldige en vreedzame moslim zoals ik helpt aan te vallen in zijn woning en medeplichtig bent aan strafbare feiten.

Je moet nooit een onrechtvaardige en kwaadaardige partij ondersteunen, iedereen moet de debiele zogenaamde 'Altijd Ready Gang' van de gevaarlijke psychopaat 0Fux verlaten, anders komen ze vroeg of laat zwaar in de problemen. Zoals Bart Smeding die in zichzelf ging snijden, helemaal gek werd gemaakt door 0Fux en uiteindelijk in een gesloten inrichting is geƫindigd, hij moet stoppen om mij zwart te maken onder druk van en uit angst voor 0Fux, anders zal hij levenslang daar moeten blijven zonder internet connectie.
Ook Karim Bentley moet stoppen om zich als een schoothondje en boodschappenjongetje van 0Fux te gedragen en mensen tegen elkaar op te zetten en fitna te zaaien. En E. Postbode (Jacob) zal wederom zijn filmpjes en Twitter account over mij moeten verwijderen en stoppen met zijn ziekelijke obsessie en stalker mentaliteit, anders wordt hij ook strafrechtelijk aangepakt.

No comments:

Post a Comment