Allah heeft de verraders 0Fux (Sohrab), Younes Tetouani, Chessy (Tarik Chaara) ontmaskerd!


Deze mensen gaan zover om allerlei leugens en verzinsels te verzinnen om een onschuldige en vreedzame moslim zoals ik die enkel de waarheid verkondigt en opkomt voor islam en moslims en de goedwillende mensen in de mensheid in de problemen en diskrediet te brengen. Ze maken zich schuldig aan smaad en laster om karaktermoord op mij te plegen middels valse beschuldigingen en bedrog.

Youness Ouaali had die Chessy al reeds ontmaskerd op zijn site als een leugenaar en informant die valse informatie aan de AIVD verstrekt om onschuldige moslims in de problemen te brengen, nadat andere moslims dat al reeds op Twitter gedaan hadden, toen ze zijn accounts in handen hadden gekregen. 0Fux (Sohrab) gebruikte zulke verzinsels en valse informatie dus van de snitch Chessy via zijn blogs die hij afgelopen jaren over mij verspreid had om mij in diskrediet te brengen en zwart te maken in zijn zogenaamde amateuristische expose documentaire of reportage. Terwijl er niets van waar is. Ik heb nog nooit in mijn leven opgeroepen tot terrorisme, haat of geweld. Ik ben juist tegen terrorisme wat gericht is tegen onschuldigen en tegen zinloos haat en geweld. Ik veroordeel al die onrechtvaardige oorlogen en aanslagen ten strengste en ben tegen extremisme en bloedvergieten van onschuldige burgers waar dan ook, ik heb nog nooit in mijn leven geld ontvangen van welke groepering dan ook en ben nooit lid geweest van welke organisatie, partij of groep dan ook, ik ben altijd een moslim geweest die enkel werkte om waarheid en goedheid te verspreiden omwille van Allah en op vreedzame wijze te werk ging.
Deze verraders, leugenachtige informanten en snitches hebben enkel zichzelf ontmaskerd aan ons. Ze gaan zover dat ze met de vijanden van islam en moslims, met de islamofoben en moslimhaters van PowNed en Geenstijl en andere actoren gaan samenwerken om een onschuldige moslim zwart te maken en in de problemen te brengen. Daarom doen ze eigenlijk takfir op zichzelf, ik hoef geen takfir op hen te doen, hoewel ze dat wel bij mij doen. Het enige wat ze kunnen is liegen en bedriegen, maar daarmee kunnen ze nooit en te nimmers een waarachtige en oprechte moslim die uitnodigt naar het rechte pad bestrijden, ze zullen niets kunnen bereiken, net als dat hun voorlopers niks anders bereikt hebben behalve verlies, vernedering en het tonen van hun kwaadaardige en verdorven ware aard aan iedereen, zowel moslims als niet-moslims.
Bovendien val ik helemaal niemand lastig, ik word juist door deze obsessieve haters en stalkers lastig gevallen, ik bemoei me nooit met anderen, behalve als ze over mij beginnen en mij zomaar aanvallen, dan heb ik het volste recht om mezelf te verdedigen en Allah is degene bij wie ik hulp en steun zoek en Hij is de beste beschermer en helper, alhamdulillah. De waarheid en de ware gelovigen die zich daarop bevinden overwint het altijd van de valsheid en kwaadwillende hypocrieten en mensen met ziektes in hun harten die zich op dwaling en misleiding bevinden en enkel datgene doen wat de Shaitan hen ingefluisterd heeft.

No comments:

Post a Comment