Als je hard werkt dan mag je best genieten van het leven!

1 comment:

  1. Hallo Shabir, ik schrik een beetje van je transformatie. Vorig jaar zag ik je met je gezondheid bezig zijn en nu zie ik je alleen maar fastfood eten.Een harde werker hoort zichzelf goed te voeden, want anders ga je op lange termijn daar hinder van ondervinden. Je lichaam begint ook te vormen naar je voedsel inname en je oogt vermoeid en ondervoed. Ik hoop dat je er iets mee doet, want ik gun jou een gezonde toekomst. Ook dat kant-en-klare spul wat je in de supermarkt koopt zit vol met troep wat niet goed is voor je lichaam. Zoek bijvoorbeeld ook eens op hoeveel ingredienten in de friet van mcdonalds zitten, in de basis moet het aardappel, een beetje olie en zout zijn. Van een moslim die de soenna volgt, verwacht ik toch meer kennis.

    ReplyDelete