Finale waarschuwing aan de obsessieve stalker 'Shabir Burhani Ontmaskerd' uit Nederweert (Limburg)!

Deze geesteszieke Iraanse junkie zonder leven moet stoppen met mij lastig te vallen, hij moet zijn expose en onzin Youtube kanaal over mij onmiddellijk gaan verwijderen en hij moet stoppen om mij dag en nacht te stalken en mij anoniem te bellen met doodsbedreigingen als lid van de zogenaamde Altijd Ready Gang van 0Fux, waar hij een blindelingse volger van is. Deze domme en onwetende gast die een vuuraanbidder (Zoroastrian) is met een waarschijnlijk een Wajong uitkering moet een nuttige dagbesteding en/of werk gaan zoeken.

Afgelopen twee maanden is hij non-stop obsessief met mij bezig en is hij mij dag en nacht aan het stalken, lastig vallen en met de dood aan het bedreigen. Dat zijn allemaal strafbare feiten in dit land. Ook maakt hij zich schuldig aan cyberpesten en intimidatie en smaad en laster. Bovendien is hij ook nog aan het aanzetten tot haat en geweld tegen mij en is hij aan het opruien en mij aan het demoniseren, hij is onderdeel van een hetze tegen mij en we hebben allemaal met eigen ogen gezien waartoe dat ongeveer 2 maanden geleden geleid heeft. Dit moet dus echt stoppen. De wijkagent moet binnenkort bij hem langs gaan en de recherche moet hem ook meenemen in het strafrechtelijk onderzoek tegen de personen die ik in mijn aangifte en nadere verklaringen genoemd heb. Hij moet ook vervolgd, veroordeeld en bestraft worden. Alleen dan gaat hij hopelijk zijn lesje leren en definitief stoppen.

No comments:

Post a Comment