Bart (Amir) Smeding begint op Gollem (Sméagol) te lijken door zijn obsessie met Shabir Burhani!

Geloof mij maar, ik had hem meer dan een jaar genegeerd en niks over hem gezegd terwijl hij regelmatig tig filmpjes ging maken waarin hij allemaal onzin over mij zei. Nu ben ik het echt zat. Dus ik confronteer hem met zijn eigen wangedrag en negatieve woorden vol met leugens, laster en roddels. Hopelijk gaat hij echt berouw tonen en stoppen en zichzelf verbeteren. Want het wordt onderhand echt vervelend voor iedereen. Ik denk dat zelfs hij nu vooral zijn hart moe van zichzelf begint te worden. Hij moet dat herkennen en erkennen en vervolgens genezing zoeken door het gedenken van Allah en anderen met rust te laten. Want niemand praat over hem of met hem, behalve als hij altijd op deze herhalende en saaie manier telkens aandacht probeert te zoeken door zijn riedeltje steeds weer opnieuw te draaien en mensen zoals ik lastig te vallen. Ik had hem enkel ooit in privé en openbaar geadviseerd en meer niet. Nadat hij mij ging stalken en lastig vallen. Terwijl ik heel gastvrij voor hem geweest was toen hij met zo'n Marokkaanse broeder Adil bij mij thuis geweest was. Nooit heb ik een kwaad woord over hem gezegd of hem op welke manier dan ook kwaad berokkend. Toen die broeder afstand van hem had genomen door dit soort wangedrag hadden we enkel over hem gesproken om hem te adviseren voor zijn bestwil. Meer niet. Maar sindsdien heeft hij dus een ziekelijke obsessie met mij en praat negatief in tientallen filmpjes afgelopen jaren. Om aandacht te zoeken via mij op sociale media. Zijn filmpjes waarin hij uit boeken leest worden amper bekeken. Dus hij denkt als hij mijn naam in de titel zet of over mij roddelt en lastert dan zal hij wat views krijgen. Is een ziek en zielig figuur. Moge Allah hem leiden en genezen, ameen. Terwijl ik hem enkel probeerde te negeren en salama (vredesgroet) zei.

Paar andere onwetende en domme haters en fitna-zaaiers achter de schermen doen er ook aan mee om hem op te hitsen naast 0Fux, heb je ook Karim Bentley, Younes Tetouani, Chessy etc. Ik ben klaar met hen. Dit was het laatste wat ik wilde verduidelijken. Voortaan negeer ik ze allemaal absoluut voor altijd, zodat iedereen kan zien wat voor zielige, kinderachtige en zieke figuren dat zijn. Ik laat het over aan Allah en doe mijn beklag enkel bij Hem. Ik vind het treurig voor hem en vind hem vooral zielig en heb medelijden dat hij hartproblemen heeft, ik zou niet wensen voor hem dat hij op deze manier de wereld verlaat. Want hij gaat ziekenhuis in en uit. Hij moet juist zijn tijd extra nuttig besteden en stoppen om over mij te roddelen en te lasteren. Kijk die leugens en valse beschuldigingen en negatieve aandacht doen mij niks. Ik krijg enkel gratis publiciteit en hasanaat. Het is hij juist die onder die afgunst en haat en obsessie lijdt en zijn eigen ondergang tegemoet treed. Ik wilde hem juist helpen en redden ooit, daarom adviseerde ik hem. Maar hij wil niet geholpen worden en is niet vatbaar voor de rede en maakt het enkel erger. Dus vandaar dat ik klaar ben en geen enkele tijd of energie of aandacht aan zulke figuren zal verspillen. Moge Allah ons leiden en vergeven en de ziektes uit de harten verwijderen ameen.


No comments:

Post a Comment