Hoe word je een echte Alfa Moslim Man en behoor je tot de rijaal (echte gelovigen)?

Je moet ten eerste gelovigen en vertrouwen hebben in Allah (subhanahu wa ta'ala) zoals het hoort, vervolgens moet je zelfverzekerd zijn in jezelf en niet bang zijn om de waarheid te zeggen of het goede te doen of te promoten en het kwade te verbieden, dat kan alleen als je voldoende kennis hebt van de religie en de realiteit om je heen en ook begrip, daarmee verkrijg je namelijk wijsheid. Daarna moet je gewoon de vrouwen over het algemeen gewoon negeren, want ze vormen een fitna, sla je ogen neer op straat en heb schaamte (haya') en ook online moet je onnodig chit-chat met hen via Messenger of een ander social media chat medium vermijden. Als je een oprechte en vrome dienares van Allah tegenkomt en er is wederzijdse klik, dan moet je gewoon trouwen op halal manier. Dus doe het goede en zeg de waarheid en vermijd en verbied het kwade en trek niks aan van wat anderen zeggen, vooral de shayateen (haters) van onder de mensen en de jinns moet je links laten liggen, want ze wensen niks goeds voor je.
مِّنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ ۖ فَمِنْهُم مَّن قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا - 33:23

'Onder de gelovigen zijn er mannen die de verbintenis die zij met Allah zijn aangegaan oprecht nagekomen zijn. Sommigen hebben hun levenstaak volbracht en anderen wachten nog, maar hebben niets gewijzigd' (Koran 33:23).

Abonneer, like en deel! E-mail: Shabirb@hotmail.com

No comments:

Post a Comment