Officiële reactie van mij op het stuk van Youness Ouaali over mij op zijn site Meyemi.nl


Trouwens wisten jullie dat Youness Ouaali aan mij laatst toegegeven heeft in een gesprek nadat hij wederom opgepakt was door een 'systeemfout' en in politiecel gestopt was aantal uurtjes, dat hij in het verleden samengewerkt heeft met de veiligheidsdiensten, hij was een soort van informant voor hen. Maar hij gaf eraan toe dat hij het deed om risico's van extreem-rechtse groepen zoals Pegida tegen moskeeën in Nederland in kaart te brengen, vooral in de regio van Utrecht. Misschien heeft zijn vage actie waarbij hij de sloten en veiligheidsmaatregelen (beveiligingsalarmen en dergelijke) die Moskee Al-Amal in Hilversum (waarbij broeder Abou Hafs bij betrokken is) om zich juist te beschermen tegen zulke extreem-rechtse terreuraanvallen, daar iets mee te maken.
Hij beloofde mij toen ook dat hij voortaan rustig aan zou doen. Omdat hij bij zichzelf gedacht had toen hij in die isoleercel zat, of het allemaal wel waard is om zulke filmpjes te blijven maken. Op diezelfde dag had hij zijn apparatuur weer teruggekregen van de politie die ze in beslag hadden genomen toen ze hem hadden opgepakt en hij 7 weken moest vastzitten. Toen had hij zijn camera aan gedaan het huis laten zien waar hij op dat moment zich in bevond. Het was een groot appartment en zag er best mooi en duur uit. Dus ik vroeg hem je zegt dat je een uitkering hebt, hoe kun je je veroorloven om meerdere huurhuizen te hebben. Dus eerst deed hij daar vaag over. Later zei hij dat hij connecties en rijke vrienden had die hem van alles betalen, ook zijn advocaatkosten en dergelijke. Dat hij soms zelfs klusjes doet voor de mensen van de Mocro Maffia. Hij zei niet letterlijk Mocro Maffia, maar meer Marokkanen in dat milieu. Vandaar dat ze alles voor hem betalen. Het was een appartement vlakbij Stadion Galgenwaard zei hij. En het grappige van alles is, dat Rita Verdonk daar ook ergens woont op de lagere etages en dat hij haar een keertje in de lift was tegengekomen.
En nog iets, hij zei dat hij nu definitief weet dat ik niet voor de AIVD werk. Want eerst had hij zo'n valse vermoeden. Hij verwarde mij met zo'n andere Afghaan die Sangar Paykhar heet (die is nu opeens van Facebook en Twitter verdwenen, terwijl hij zogenaamd redacteur van Hollandistan.nl was). Hij zei dat het Sangar was die als informant had opgetreden. Dat was de reden waarom ze Al-Fitra toendertijds zo hard openlijk hadden aangevallen, dat was allemaal in opdacht van hen en ze kregen er geld voor. Terwijl ze eerst zelf claimden salafisten te zijn en Sangar heeft zelf bij Al-Fitra lessen gevolgd en hij ging ook trouwen via daar met een Somalische zuster. Trouwens Sangar zei laatst op Twitter tegen mij precies hetzelfde over Youness Ouaali toen ik een soort fittie met hem had. Hoe dan ook het zou kunnen dat ze dat allebei gedaan hebben, want ze kenden elkaar van hun contacten bij die diensten. Maar ik had dus totaal niets te maken met die instanties. Ik heb weliswaar bestuurskunde aan universiteit Leiden gestudeerd en heb een minor over anti-terrorisme gevolgd, maar ik heb nooit gewerkt voor de AIVD en ben nooit informant geweest alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment