Friday, September 7, 2018

Wat is er met Azzedine Karrat aan de hand? Opmerkelijk en ambigu recent gedrag! #KritischeAnalyse


Is zijn loyaliteit nog wel bij Allah, Zijn profeet en de Islam? Komt hij zijn verbond met Allah nog wel na? Heeft hij zijn ziel verkocht aan Allah of aan iets en iemand anders? 

Hoezo prijst hij schimmige figuren, satanisten, infiltranten, verraders zoals ene Chessy op Twitter, terwijl hij hem niet meent te kennen? Die Chessy wordt zelfs niet eens door de Nederlandse overheid vertrouwd, ze hebben hem opgepakt volgens eigen zeggen op zijn blog en hardhandig behandeld, omdat hij betrokken zou zijn met ronselen en terrorisme, extremisme en negatieve radicalisme, terwijl hij dat meent te 'bestrijden'. 

De uitspraken van Azzedine Karrat in het programma Kijken in de Ziel waren ook vaag en ook wat hij zei met betrekking tot de vermeende cartoonwedstrijd van Wilders. Alles bij elkaar genomen kunnen we op zijn minst concluderen dat hij veranderd is, doet hij het voor geld of faam? 

Is hij nog wel een oprechte moslim, gelovige en imam? Heeft de wereldse verleiding hem te pakken? Is hij in fitna vervallen? Moge Allah ons allemaal leiden, vergeven en verenigen op waarheid en het goede, ameen.