Sunday, November 5, 2017

De maatschappij mist mijn aanwezigheid op sociale media, daarom kom ik terug!Ik had tijdje terug aangekondigd om te stoppen met mijn activiteiten op sociale media omdat mijn accounts telkens geblokkeerd werden op onder andere Facebook en Twitter, daardoor was het niet leuk meer. Want ik wil de vrijheid hebben om mijn mening te uiten. Ik ben altijd netjes en lief en zeg de waarheid binnen de kaders van de wet en fatsoen in dit land en volgens internationale normen, waarden en verdragen en wetten, volledig in lijn met revelatie en rationaliteit en realiteit. Maar toch zijn er blijkbaar bepaade actoren die niet willen dat ik de waarheid zeg, uitnodig naar de islam op beste manier en mijn mening uit. Omdat ik tegen het slechte en voor het goede ben. Dus worden mijn accounts door zulke haters die vol met haat, afgunst en jaloezie zitten zomaar gerapporteerd terwijl ik niets verkeerd zeg of doe, waardoor de automatische Facebook of Twitter algoritmes in werking worden gesteld en ze als een robot achter de schermen mijn accounts blokkeren of uitschakelen zonder een geldige reden te geven. Of de Zionisten en islamofobische moslimhaters die zulke media in handen hebben doen dat doelbewust, om een moslim zoals ik steeds moeilijker te maken om op te komen voor zijn religie en gemeenschap en zijn mening te verkondigen. Dus wordt er censuur toegepast en wordt mijn vrijheid van meningsuiting, expressie en religie beleving ontnomen, wat mijn basis rechten zijn, volgens internationale humanitaire verdragen. 

Maar ondanks alles heb ik veel fans en dus ook steunbetuigingen ontvangen afgelopen dagen via sociale media en middels prive berichten. Ze zeiden dat ze mijn aanwezigheid misten en dat er een tegengeluid moet zijn tegen degenen die met name de moslimjongeren willen doen dwalen en de mensheid in het algemeen. Ze zeggen dat er behoefte is aan iemand zoals ik die tegen de stroom ingaat en gewoon de waarheid zegt en niemand vreest behalve Allah. Iemand die een uitgesproken mening heeft en zich niet laat intimideren door Zionistische blokkades en censuur of door bedreigingen en haatreacties van haters. 

Daarom kom ik binnenkort terug. Want ik laat me mijn mond niet snoeren en ik ga door met de waarheid te verkondigen binnen de kaders van de wet. Zodat niemand mij in problemen kan brengen door leugens of verklikken of valse beschuldigingen, terwijl ik een onschuldige, vreedzame en gematigde moslim ben.