Monday, June 26, 2017

Mijn commentaar op de eerste aflevering van het nieuw EO programma Tijs en de Ramadan!Wat een belachelijke onzin en kulverhaal van die 'afvallige' Rachid, dat als je in de ogen van een afvallige zou kijken dat sommige moslims zouden denken dat je daardoor besmet zou worden door hen en dat ze hem daarom negeren en vermijden en dat hij 90% van zijn vrienden kwijt geraakt is. Dit is duidelijk acteerwerk en nep! En het is duideijk dat hij liegt, ik vraag me af of hij ooit daadwerkeijk moslim geweest is en kan me niet voorstellen dat moslims hem op deze manier hier en nu in Nederland tegemoet zouden treden. 

De eerste twee antwoorden van Sheikh Fawaz waren treffend! Wat Sheikh Fawaz omtrent afvalligheid zei ben ik het ook met hem eens. Het heeft uitleg nodig, het is niet zo simpel dat er enkel doodstraf erop staat. 

Trouwens de adviezen van Anne Dijk aan het begin van deze afleveringen aan Tijs van den Brink waren wel goed, ik was het eens met haar. 

Zo zie je maar, je krijgt beter beeld als je volledige aflevering ziet dan enkel de trailer of een artikel van de media erover en je zal een nog beter beeld krijgen als er niet geknipt zou worden en de volledige interviews en gesprekken ongecensureerd uitgezonden zouden worden, maar ja dat is lastig qua tijd. 

 #TijsendeRamadan #NPO2