Sunday, June 25, 2017

Ik daag Tijs van den Brink en de EO uit om mijn volledige antwoorden op tientallen vragen bij Tijs en de Ramadan uit te zenden!


Tijs van den Brink zei dat niet-moslims minder rechten zouden hebben dan moslims in een echte ideale islamitische staat. Ik zei daarop dat het niet zo is. De moslims vandaag de dag zijn weliswaar gelijkwaardig aan niet-moslims volgens de seculiere en democratische grondwet van de rechtsstaat waarin we leven, maar is dat ook in de praktijk zo? 
Een moslim krijgt 240 uur taakstraf en 2 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf voor het uiten van zijn vreedzame mening zonder dat hij zich schuldig gemaakt heeft aan een strafbaar feit of dat hij een strafblad heeft, enkel om hem repressief tegemoet te treden en die rechten en vrijheden die hij nog heeft om zijn religie te praktiseren en zijn mening te uiten van hem af te nemen en zodat hij geen VOG krijgt en genoodzaakt wordt om te stoppen met zijn studie en werk. 
Terwijl Wilders de meest erge dingen zegt over islam en moslims wat allemaal strafbaar is binnen het wetboek van strafrecht, hij wordt niet alleen daarvoor niet vervolgd, maar als hij voor de show vervolgd wordt, dan wordt hij of vrijgesproken of veroordeeld maar krijgt niet eens een straf. Terwijl hij haat zaait, beledigt, polariseert, discrimineert, zich schuldig maakt aan opruiing, indirect oproept tot geweld en nog veel meer. Ook hebben zijn volgers daadwerkelijk zijn oproep van 'kom in verzet' omgezet in acties zoals terreurslagen tegen een moskee. 
Dus in de praktijk is het zo dat moslims niet gelijke rechten en vrijheden hebben als niet-moslims hier in Nederland anno 2017. Bovendien is het ook zo dat niet-moslims in een ideale islamitische staat meer rechten zullen hebben om hun religie te praktiseren dan moslims hier en nu! Nu is de vraag of ze mijn antwoorden op dit soort vragen ongecensureerd en volledig durven uit te zenden tijdens de derde aflevering van TIjs en de Ramadan of dat ze net als PowNews onder druk van bepaalde instanties en islamfobische moslimhaters bij de elite en mainstream media en bevolking genoodzaamt worden om het volledig te schrappen of maar gedeeltelijk uit te zenden met volop censuur.