Tuesday, June 6, 2017

Er bestaat geen islamitische terrorisme!


Stel dat er geen Islam zou zijn, zouden er dan geen aanslagen zijn? Mijn antwoord daarop is nee. Door de hele menselijke geschiedenis zien we jammer genoeg oorlogen, bloedvergieten, terreur en geweld en meestal had het niets met islam en moslims te maken. Terrorisme heb je in allerlei soorten en maten.

Van extreem-rechtse terrorisme, tot Marxistische en ultra-nationalistische terrorisme. Tijdens de Tweede Wereldoorlog en daarna voerden Japanners Kamikaze (zelfmoordaanslagen) uit op hun vijanden.

We zien Boeddhistische terrorisme in Thailand, Burma en andere landen. We zien Joodse (Zionistische terrorisme in Israel. We zien Christelijke terrorisme overal in de wereld. We zien Hindoeïstische terrorisme in India, Sri Lanka en Nepal.

We zien nationalistische, seculiere, sektarische, atheïstische, racistische, fascistische, neo-Nazi, communistische, kapitalistische terrorisme overal in de wereld. We zien staatsterrorisme uitgevoerd worde door landen die lid zijn van VN Veiligheidsraad zoals Amerika, Rusland en de NAVO landen, we zien dictatoriale terrorisme uitgevoerd worden door onderdrukkende regimes die zij steunen middels politieke steun, wapens en geld in de moslimwereld.

Kortom islam is juist tegen terrorisme tegen onschuldigen, er bestaat niet zoiets als islamitische terrorisme, dit is een contradicio in terminis, net zo min dat je islamitische diefstal of islamitische verkrachting hebt, simpelweg omdat het doden van onschuldigen, diefstal en verkrachting verboden zijn in de islam net als alle andere zonden en criminaliteit en misdaden.