Monday, March 6, 2017

Tegen extremisme van stempasverbrandende IS'ers en hypocriete democraten!


Geen aandacht geven aan paar extremistische onwetende IS'ers die provoceren en op sensatie uit zijn door stempassen te verbranden. Ik zag daar filmpje van op het profiel van één van hen. Zulke mensen willen enkel aandacht en zijn net zo dom bezig als die islamofoben die de Koran verbranden. Ze weten dat ze daarmee aan het polariseren zijn en olie op het vuur van haat en angst die door personen zoals Wilders aangewakkerd zijn gooien. Wat mij verbaast is dat zij openlijk toegeven dat ze graag willen dat de PVV verkiezingen wint en drastische maatregelen neemt tegen islam en moslims. Want zij geloven in hun zieke mentaliteit dat dat de moslims zal wakker schudden en zal radicaliseren richting hen. Partijen zoals PVV denken ook precies zo. Zij gebruiken IS en dit soort nuttige idioten voor politiek gewin en om hun strijd tegen islam en moslims te kunnen voortzetten.

In de Koran staat dat wij niet eens de valse afgoden van de polytheïsten mogen beledigen opdat de kans bestaat dat zij hetzelfde bij Allah doen. Dus denk na over wat je zegt en doet hier en nu. Gebruik wijsheid.

Turkije heeft een democratisch gekozen regering. Partij van Erdogan wil campagne voeren in Europese landen waaronder Nederland i.v.m. met komende referendum. En opeens wordt er moeilijk gedaan hier door bepaalde politici. Waarom wordt een democratisch recht ingeperkt? Sinds wanneer mag je geen campagne voeren bij de Turkse achterban in de diaspora? Waarom mogen politieke partijen hier wel stemmen ronselen in de moskeeën en zelfs campagne voeren bij Nederlanders in het buitenland en zij niet? Amerikanen die hier woonden werden toch ook gestimuleerd om op Clinton of Trump te stemmen. Ik vind dit zeer hypocriet. Laat Erdogan met rust. Hij is een legitieme democratische leider ook al is hij geen ideale moslimleider.

Wat ik ook zo frappant vind is dat Koerden wel in Europese landen waaronder Nederland zelfs mogen ronselen voor terreurgroepen zoals PKK en campagne mogen voeren maar Turkse regering mag opeens niet haar onderdanen in het buitenland toespreken. Gaan we dat ook doen bij Netanyahu en de Zionistische regering die hier Joden toespreekt?
Subhan'Allah laatst haalde ik dit argument aan om toch voor DENK te gaan stemmen zonder dat ik dit filmpje van de Sheikh gezien had!