Wednesday, March 1, 2017

Dit gaat er gebeuren over twee weken na de verkiezingen!


SubhanAllah net 2 weken voor de verkiezingen leidt de PVV en partijen en personen die op de PVV lijken gigantische vernederingen en verliezen in de peilingen en in de media! Zelfs Henk Krol is helemaal verward geworden, hij was de enige die zei dat hij wel met Wilders wilde regeren. Jan Roos werd gistervond keihard aangevallen bij Pauw en Jinek.
Het zou best wel eens kunnen dat de voorspelling van Rutte zal uitkomen die hij gisteren deed voor een krant. De VVD zal de grootste partij worden met bijna 30 zetels en de PVV zal 15 zetels of minder halen en de andere partijen de rest van de zetels verdeeld in proportie van hoe hoog ze staan in de peilingen.

Ook al stem ik niet op de VVD noch ben ik met alles eens wat Rutte gedaan heeft afgelopen jaren. Maar die foto die ik met hem maakte daaruit ging een krachtig signaal uit. Zoals ik ook tegen hem zei, hij heeft mijn voorkeur vergeleken met Wilders en zijn PVV. En daarom zal hij ook de verkiezingen winnen en wellicht weer premier worden. Ik hoop wel dat ze dan afstand nemen van PVV gedachtegoed en islam en moslims met rust laten zodra ze weer aan de macht komen.