Sunday, February 12, 2017

Ik ben tevens een moslim activist en ideoloog!


Ik maak gebruik van (sociale) media enkel om dawah te doen en de boodschap van waarheid over te brengen aan zoveel mogelijk mensen, want dat is ook het doel van dawah.
Mijn doel is nooit geweest om geprezen te worden of aandacht te krijgen of materiaal en wereldse gewin. Mijn doel is niet om veel likes of positieve reacties of zo te krijgen. Als ik dat krijg dan is dat mooi meegenomen, maar als ik dat niet krijg, als ik zelfs vervolgd word voor mijn mening of haters krijg of bedreigingen of wat dan ook, dan brengt dat ook geen enkele verandering in mij of mijn missie, zoals ik afgelopen jaren ook bewezen heb. 
Want ik heb al die beproevingen meegemaakt en nog steeds ben ik met behulp van Allah dezelfde persoon en ik zeg de waarheid en ik ben geduldig en standvastig alhamdulilah terwijl veel mensen zijn afgehaakt, veranderd zijn of zichzelf verborgen houden. 
Dus het doet er ook niet toe wie mij op sociale media volgen of toevoegen, ik wil dat ze in aanraking komen met de waarheid. Of ze nou moslims zijn of niet-moslims, mannen of vrouwen, jinns of engelen, journalisten, AIVD'ers, politie agenten of burgers, het doet er helemaal niet toe. 
Ik ben zeer open en transparant en heb niets te verbergen of te vrezen. Verder ligt leiding in handen van Allah en niet in de handen van mensen of deze zwakke dienaar van Allah. 
Allah leidt wie Hij wil en Hij laat dwalen wie Hij wil. Doel van dawah is enkel de boodschap zo duidelijk mogelijk overbrengen en ik ben geslaagd in die missie en alle lof behoort aan Allah, de Heer der werelden. Hem danken we en Hem aanbidden we alleen en tot Hem keren we terug.