Sunday, January 15, 2017

Wees ook echt vroom online door goed gedrag te tonen!


Sommige zogenaamde 'vrome' zusters die hebben zeer slechte akhlaq en adab online en dan zeggen ze dat ze vroom en mooi zijn, maar wie gelooft dat nou, want het enige wat we van hen online kunnen waarnemen is slechte karakter en gedrag, we kunnen niet in hun harten kijken en weten niet hoe ze in het echt zijn, dus eigenlijk houden ze enkel zichzelf voor de gek.

Vroomheid online is niet enkel mooie islamitische plaatjes en quotes op je profiel of facebook groepen posten, maar echte godsvrees en vroomheid is je ook goed gedragen in online interactie met anderen, dus niet snel boos worden, persoonlijk aanvallen, schelden en beledigen of takfir doen op moslims etc.

Ik krijg berichten binnen van degenen die mij vragen om live te gaan, maar mijn drie smartphones zijn kapot gegaan en morgen ga ik er eentje omruilen, hopelijk heb ik dan een goede en kan ik binnenkort weer live gaan.