Tuesday, December 13, 2016

Allah vernedert de moslims aan de hand van hun vijanden omdat ze ongehoorzaam zijn aan Hem!


Allah vernedert de moslims aan de hand van hun vijanden omdat ze zich niet bekommeren om de situatie van de ummah. En een ieder enkel denkt aan eigen belang. Dit is het resultaat van lage imaan en teveel liefde voor het wereldse leven, materialisme en individualisme.
Toen Wilders bijvoorbeeld keer op keer de profeet (vzmh) ging bespotten en de islam en moslims aanviel, toen hoorde je de moslims niet, de Marokkanen (die een van de grootste groep moslims vertegenwoordigden in dit land) deden bijna geen aangifte tegen hem, pas toen hij minder minder minder Marokkanen in Nederland zei, toen kwamen massaal hun verontwaardigingen en aangiftes tegen hem. Uiteindelijk is hij alleen maar gegroeid in de peilingen nadat hij daarvoor vervolgd werd. Dit is het resultaat van niet zoveel geven om de islam en de profeet maar wel om je nationaliteit, afkomst, etniciteit, ras en andere jaahilya kenmerken.
Afgelopen dagen worden massaal massaal afgeslacht met name in Aleppo en je hoorde bijna niemand. Maar over een kickboksgevecht tussen een zondaar Badr Hari en Rico hoorde je al een jaar praten, ze hadden zelfs tickets geboekt en waren dagenlang ernaar aan het uitkijken om de wedstrijd te zien, uiteindelijk heeft hij alsnog verloren, wat een vernedering! Allemaal het resultaat van het verlaten of niet serieus nemen van je religie en het acherna jagen van wereldse oppervlakkige zaken, het najagen van illusies.