Wednesday, November 2, 2016

We hebben al gedeeltelijk shariah in Nederland alhamdulillah en verdere islamisering is in volle gang!


En het geblaf van islamfobische moslimhaters kan daar helemaal niets aan veranderen! We kunnen lekker halal eten hier. We kunnen bidden in de moskee wanneer het tijd voor het gebed is. We kunnen op islamitische wijze werken en onderwijs volgen. We kunnen genieten van het leven op halal manier. Dit is allemaal onderdeel van de gezegende shariah wetgeving van Allah. Maar islam komt nog meer tot volle glorie hier in nabije toekomst Ik vind dat ik snel mijn Verklaring omtrent Gedrag moet krijgen, want mijn gedrag is uitmuntend, waren alle burgers en moslims maar zoals ik. Dan zou de samenleving nog meer tot bloei komen. Dus kom op minister Ard, schiet eens op met het versturen van mijn VOG, of zijn je amtenaren in ministerie van V&J zo lui? Ze hadden het allang afgelopen 8 weken moeten sturen, anders verlies ik mijn baan in gedeeltelijke staatsbedrijf Post NL. En dat zou dan mijn belastingcenten die ik in de schatkist (staatskas) doe schelen, dus uiteindelijk ondervindt enkel de overheid daarvan het nadeel. Ik werk hard en studeer keihard en draag mijn steentje bij aan de samenleving en jullie maken het moeilijk voor mij om dat te doen en willen dat ik geradicaliseerd word, wat is er mis met jullie? Ik werk juist aan deradicalisering van mezelf en andere moslimjongerenen heb ik jarenlang voor IS gewaarschuwd en kritiek op hen geuit en openlijk terrorisme tegen onschuldigen veroordeeld en vervolgens gaan jullie mij vervolgen en veroordelen voor het feit dat ik een mening wat waarheid bevat verkondig? Zijn jullie bezeten of zo door de duivel of zo slaafs geraakt aan Zionistische Dajjal? Denk eens na a.u.b. en stuur die VOG snel anders zal ik motie van wantrouwen indienen en dan kan minister Ard stoppen met zijn werk en zal hij ook geen VOG en verdere werk meer krijgen. Ik hoorde dat voormalige ministers en parlementsleden moeilijk aan de bak komen na hun baan bij de overheid.