Saturday, November 19, 2016

Heel veel heisa om niets. Wat is er mis met deze mensen?


Als eenmaal mensen wakker zijn dan werkt de 'magie' van Al-mala' (de elite) om de mensen in bedwang te houden niet meer. Dan zien mensen in dat die mensen die onderdeel van de elite uitmaken eigenlijk gewone mensen zoals hen zijn, sterker nog, vaak zijn ze zelfs niet al te slim, ze volgen elkaar blindelings en wat de media zegt. Ze zijn enkel aan het gissen.


Ik bedoel als men alle vooroordelen en emoties en media propaganda en alles buiten beschouwing zou laten. Dan zie je eigenlijk niets meer dan dat ik Rutte begroet heb en dat wij een foto samen gingen maken. Wat is daar zo erg aan? 
Ik zei dat ik moslim was tegen hem, dus hij wist dat ik moslim was en hij had daar geen problemen mee. Waarom zou het dan opeens een probleem zijn als ik in het verleden ook foto's gemaakt heb met andere mensen? Of een bepaalde mening heb geuit? 
Sinds wanneer is het maken van een foto met iemand strafbaar? Zelfs de rechter zei dat het maken van foto's met de Taliban of hun wapens niet strafbaar is, dus wat is het probleem? 
Als men zegt het is niet goed om foto's met Taliban strijders en hun wapens te maken? Waarom zou het dan ook niet goed zijn om onbewapend een foto met Mark Rutte te maken? En als ik een foto met Nederlandse soldaten of politieagenten zou maken die ook wapens dragen, is dat dan ook een probleem? Denken deze mensen dan niet na?Die arme Rutte toch. Ik krijg medelijden met hem. Trouwens toen ik foto maakte met hem zei ik nog tegen hem dat ik hem liever had dan Wilders en dat dit een soort campagne voor hem was. Niet wetende dat de haters er een anti-verkiezingscampagne voor hem en VVD ervan zouden maken. Het feit dat hij en VVD beetje spijt gingen betuigen later via Twitter was enkel onder druk van PVV van Wilders en rechtse hoek.

Zo zie je maar in wat voor moeilijke positie de premier zich bevindt. Hij mag niet eens praten of foto maken met een moslim van de islamofobische moslimhaters en fascisten laat staan als hij moslim zou worden en dat bekend zou maken. Dan zouden ze een coup tegen hem beramen. Terwijl in grondwet staat dat er vrijheid van religie en meningsuiting voor iedereen geldt hier.

Tijden veranderen maar mensen niet.

Toen de profeet (vzmh) de keizer van de Romeinen had uitgenodigd naar de islam, toen wilde hij geloven omdat hij de eerdere schriften kende en de profetieën die daarin voorkwamen over de laatste profeet.

Dus op een dag ging hij de vooraanstaande personen van zijn volk bijeen roepen en vroeg aan hen wat zouden ze zeggen als hij moslim zou worden.

Ze waren allemaal in rep en roer. En zodoendr ging hij uit vrees dat zijn volk tegen hem in opstand zou komen zich niet bekeren naar de islam terwijl hij wel overtuigd was van de waarheid ervan.