Monday, November 21, 2016

Geert Wilders is zelf nepper dan nep en respecteert de rechtsstaat geenszins en zal nooit kunnen regeren!Het is eigenlijk verbazingwekkend dat ik meer respect voor onze premier heb dan Wilders en zijn volgers.
Volgens hem is alles nep hier. De rechtsstaat is nep. De rechters zijn nep. De politici in Tweede Kamer zijn nep. De regering en Rutte zijn nep.
Terwijl hij zelf nepper dan nep is en niets anders kan doen dan vanaf de zijlijn haatzaaien en schreeuwen en kritiek uitoefenen, wat hij dan oppositie voeren noemt. Hij zal nooit kunnen regeren, al helemaal niet premier worden. Simpelweg omdat hij die kwaliteiten en capaciteiten niet heeft (gelukkig leven we nog altijd in een meritocratie waar je op basis van je merites beoordeeld wordt en niet zoals in Amerika van Trump in een Hollywood 'democratie') en in het Nederlands polder politiek model heb je altijd een coalitie van meerdere politieke partijen nodig die door middel van onderhandelingen en compromissen sluiten een regering moeten vormen en het probleem voor hem is dat geen enkele andere partij of partijleider met hem wil regeren, dus meer dan wat hij nu doet zal hij niet kunnen bereiken en die virtuele neppe opiniepeilingen van de Joodse de Hond kan daar niets aan veranderen.