Tuesday, November 8, 2016

Dit systeem is hypocriet, onrechtvaardig en corrupt!


Dit systeem is hypocriet, onrechtvaardig en corrupt! 
Wil een moslim studeren en werken en netjes zijn steentje bijdragen aan de samenleving en belasting betalen, dan werken ze hem tegen en krijgt hij geen VOG op basis van het feit dat hij gebruik maakt van zijn recht en vrijheid van meningsuiting en omdat hij zijn religie wil praktiseren, terwijl hij geen enkele misdaad begaan heeft, nooit een criminele daad begaan heeft, niemand ooit kwaad heeft gedaan fysiek of verbaal, nooit een strafblad gehad heeft! Zo komt hij moeilijk aan het werk, of verliest hij zomaar zijn werk op basis van islamofobie en discriminatie en moslimhaat! 
En dan gaan ze zeiken dat allochtonen en of moslims oververtegenwoordigd zouden zijn in de bijstand of 'criminaliteit' of zouden 'radicaliseren', hoe zou dat komen dan? Als jullie alle legale wegen afsluiten voor een moslim of allochtoon, hoe moet hij dan overleven? 
8 weken zijn gepasseerd sinds postbode baan bij Post NL maar heb geen VOG ontvangen. Terwijl ik het 2 maanden geleden het al had aangevraagd. In het verleden kreeg ik het altijd binnen een week of twee. Heb nooit strafblad gehad. Maar nu de overheid mij onterecht vervolgd heeft omdat ik een moslim ben die openlijk zijn mening heeft geuit via (sociale) media jaren terug weliswaar altijd binnen de kaders van de wet en op vreedzame wijze krijg ik opeens geen VOG meer. Daardoor zei mijn teamleider vandaag dat mijn contract bij Post NL beƫindigd is. Terwijl hij ook zei dat ik altijd gewoon netjes mijn werk deed en daar niets mee te maken heeft.