Friday, November 4, 2016

Afshin Ellian vergoelijkt (neo)kolonialisme!


Volgens Afshin Ellian zijn shariahliefhebbers neokolonialisten in zijn laatste column. LOL

Wat voor bedwelmende middelen neemt deze man in even serieus? In welke dimensie van werkelijkheid leeft hij eigenlijk? 

In werkelijkheid zijn de zogenaamde sharialiefhebbers de grootste tegenstanders van neokolonialisme en alle vormen van onderdrukking, onrecht, uitbuiting, bezetting en onrechtvaardige oorlogen overal ter wereld! 

Wat Afshin Ellian en andere oriëntalisten niet begrijpen is dat de mensenrechten juist voortgekomen zijn uit de Islam. 

Tot paar eeuwen terug werden vrouwen niet eens als volwaardige mensen gezien hier in het westen, men was aan het betwisten of ze een ziel hadden. Laat staan slaven, vreemdelingen en 'illegalen'.


Afshin Ellian geeft eigenlijk toe dat hij geen gedegen academische kennis heeft over shariah of islam, maar dat zijn kijk daarop voornamelijk gevormd is door zijn traumatische ervaringen in Iran en elders zei hij in het verleden door hoe zijn broer een wat hij noemt een 'jihadist' werd, maar wij weten beter, hij werd een Shi'itische terrorist, zoals wij vandaag de dag zien dat ze op grote schaal mensenrechtenschendingen en barbaarse daden plegen tegen met name onschuldige Soennieten in Syrië, Irak en elders, in opdracht van de tirannieke Iraanse Shi'itische regering. Dit heeft ervoor gezorgd dat Afshin Ellian verward is en zo'n dwalende leer van de Shi'itische en hun extremisme verwart met de ware islam en shariah zoals we dat kennen van het beginperiode van de Islam. Ik denk dat Afshin hulp nodig heeft, in plaats van haatstukken te schrijven en onschuldige moslims zoals ik in de problemen te brengen met leugens en laster, moet hij gewoon een psychische behandeling krijgen voor trauma's en wellicht PTSS uit zijn verleden in Iran en elders.