Friday, October 14, 2016

Zware (gezichts)verlies voor de Taghut!Tegen Ibrahim (vzmh) zei Taghut van zijn tijd Nimrod als je niet stopt met geloven en de waarheid zeggen gooien we je in een vuur nadat ze het debat met hem verloren hadden.
Vandaag de dag zegt de Taghut we gooien je in de gevangenis als je niet stopt met je dawah en het zeggen van waarheid en als je niet afvallig wilt worden.
Maar Allah (geprezen en de allerhoogste is Hij) maakte het vuur koel voor Ibrahim (vzmh) en hij bleef ongedeerd, zo genieten de gelovigen van hun tijdelijk verblijf in gevangenis van de Taghut, Allah zal ook ons ook daar rizq (levensvoorziening) schenken zoals Hij dat nu doet. En zelfs als de Taghut ons gaat doden, dan zijn we martelaren en leven we voor de eeuwigheid voort bij Allah (geprezen en allerhoogste is Hij).
Dus ze kunnen mij doden of in gevangenis gooien, maar de waarheid die ik al verkondigd heb kunnen ze nooit doden of gevangen houden, pas als ik ten onrechte gevangen genomen word, gedood word of uit dit land verdreven word omwille van mijn geloof en omwille van Allah, dan pas zullen mijn woorden de harten en hoofden van mensen effectief bereiken en ze zullen wakker worden en geloven in shaa Allah. Dan heeft de Taghut pas het tegenovergestelde bereikt van wat ze wilden bereiken, niet alleen konden ze mij niet het zwijgen opleggen of de waarheid tegen houden, maar het heeft juist steeds meer mensen bereikt en mensen hebben de ware aard van dit systeem en wetgeving en de hypocrisie ervan duidelijk waargenomen.
Dus win-win situatie voor mij en lose-lose voor de Taghut en tevens is de zwakte ervan aangetoond aan iedereen. Ze vrezen paar woorden van waarheid van een zwakke slaaf van Allah en hebben honderdduizenden euro's gespendeerd om mij te volgen afgelopen jaren en konden ze niets strafbaars vinden en uiteindelijk willen ze mij alsnog in problemen brengen terwijl ze weten dat ik onschuldig ben, maar dat komt enkel omdat ze islam en moslims haten en ons en onze religie willen bestrijden.