Wednesday, October 26, 2016

Vandaag is enkel bevestigd wat Allah (Geprezen en Allerhoogste is Hij) al reeds in de Koran gezegd heeft!


Ik ben blij dat de rechter er eindelijk erachter gekomen is dat vrijheid van meningsuiting niet absoluut is en dat het grenzen heeft, dat wilde ik precies aan hem bewijzen en daarmee aan het Nederlandse volk en de westeringen in het algemeen. 

Toen die karikaturen verschenen jaren terug in Deense dagblad en jullie het overnamen waarin onze geliefde profeet (vzmh) bespot werd, toen zeiden we tegen jullie oh ongelovigen vrijheid van meningsuiting heeft grenzen en jullie hebben die gepasseerd. Maar jullie wilden niet luisteren. Toen Charlie Hebdo met die lage en kinderachtige spotprenten kwamen, toen namen jullie het blindelings over en we zeiden hetzelfde maar jullie wilden niet luisteren. 

Totdat er een man uit de ummah opstond en zei: 'If there is no check to the freedom of your opinion, then open your heart to the freedom of our action'. Toen werd Charlie Hebdo bestraft voor hetgeen ze deden. Door degenen die dachten als ze niet willen luisteren dan moeten ze maar voelen. 

Maar in plaats van dat jullie bij zichzelf te rade gingen en gingen stoppen met zulk waanzin en bewust werden dat vrijheid van meningsuiting grenzen heeft, gingen jullie nog olie op het vuur gooien en samen met hypocrieten en afvalligen die zich toeschrijven aan onze rangen 'Je Suis Charlie' roepen. 

Het enige wat ik deed is jullie waarschuwen om te stoppen met deze dwaze praktijken en moslims niet te provoceren en niet zoals Wilders dagelijks doet islam en moslims bestrijden, oproepen tot bombarderen van moslimlanden, oproepen tot verbod op moskee, Koran en hoofddoek etc. Dat jullie moeten stoppen met het beledigen van onderdelen van de islam of onze geliefde profeet (vzmh), want moslims accepteren dat niet en er kunnen sommige moslim jongeren opstaan die de daad bij het woord voegen omdat ze denken dat er niet geluisterd wordt als ze met redelijke argumenten spreken en jullie beetje fatsoen en respect aanleren. 

Dus het enige wat ik deed was afgelopen jaren jullie proberen wakker te schudden, te adviseren en te waarschuwen voor de tegenreactie. Terwijl ik altijd openlijk zei dat ik tegen terrorisme tegen onschuldigen ben en dat ik het liefst wil dat beide kanten stoppen met haat zaaien en gebruiken van zinloos geweld. Maar dat elke actie een tegenreactie heeft, zoals een natuurwet van Newton luidt. 

Nu bestraffen jullie mij voor het feit dat ik opriep tot vrede en veiligheid en dit conflict wilde laten stoppen in plaats van charlatans en haatzaaiers zoals Afshin Ellian en Geert Wilders hun gang te laten gaan en op te ruien en haat te zaaien en bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten.

Wilders riep op tot in de knieschijven schieten van Marokkanen! Duidelijke oproep tot geweld, maar werd niet veroordeeld! 

Wilders beledigt constant moslims, kwetst ze, valt hun religie en meest geliefde persoon de profeet Mohammad (vzmh) en zijn naasten aan, werd niet veroordeeld. 

Wilders roept op tot verbod op moskee, Koran, hoofddoek, zelfs volledige islam en wil moslims het land niet meer toelaten en de moslims die hier zijn deporteren, werd niet veroordeeld! 

Wilders bespot dagelijks moslims en beledigt ons en valt de islam aan, wordt niet veroordeeld.

Wilders is constant aan het opruien en haat aan het zaaien en op te roepen tot geweld tegen islamitische gebouwen en personen door 'kom in verzet' te zeggen en PVV'ers en extreem-rechts volgen hem daadwerkelijk daarin want AZC'ers en moskee gebouwen en moslims werden aangevallen in fysieke vorm en verbaal gebeurt het constant online elk moment van de dag, maar hij wordt niet veroordeeld. 

Ik en met mij vele moslims worden en werden meerdere malen bedreigd met de dood en ik heb zelfs aangifte gedaan tegen die PVV'ers met screenshots en hun namen en alles, maar het werd niet in behandeling genomen. 

Pas als Wilders op zijn minst 240 uren taakstraf krijgt en paar maanden voorwaardelijke gevangenisstraf, dan zal ik met veel liefde het dubbele van zijn straf tot uitvoer brengen, tot die tijd zal ik in hoger beroep gaan en alle middelen inzetten om dit onrecht te bestrijden en vrijgesproken te worden, simpel! Terwijl hij daadwerkelijk wettelijk en overtuigd schuldig is en ik onschuldig.