Thursday, October 20, 2016

Taghut heeft mij juist nog invloedrijker gemaakt door mij te vervolgen!


Eerst dachten nog sommige moslims en niet-moslims dat ik een AIVD agent was en dat ik daardoor zo transparant en open was en de waarheid kon zeggen op publiekelijke wijze de afgelopen jaren, zowel in de mainstream media als sociale media als daar buiten. Daarom namen sommige van hen mij niet serieus en zeiden dat ik voor AIVD of een of andere dienst zou werken en betaald zou worden. Maar het feit dat de staat mij afgelopen jaren gevolgd heeft en alles in de gaten hebben gehouden maar niets concreets strafbaars heeft kunnen vinden, maar ze mij toch vervolgen voor paar onschuldige en vreedzame tweets en facebook statussen van jaren terug, is een bewijs dat ik gewoon een oprechte dienaar van Allah ben en een goede Nederlandse burger. Ik heb me altijd binnen de kaders van de Nederlandse wet- en regelgeving gehouden, ik had kennis daarvan omdat ik bestuurskunde op universitair niveau studeerde en dus ook vakken over het recht gehad heb. Daarom heb ik ook helemaal geen strafblad en kreeg altijd mijn VOG binnen een week of twee. Maar nu de taghut (overheid) het op mij gemunt heeft omdat ik een moslim ben met een uitgesproken mening is iedereen opeens wakker geschud. Zij realiseren zich nu hoe ver islamofobie en racisme en discriminatie ingeburgerd is in de samenleving, zelfs op het niveau van de regering en de verschilende machten waaruit het bestaat. Hopelijk gaat de rechter alsnog een rechtvaardig vonnis uitbrengen de 26e zodat de rechtsstaat haar geloofwaardigheid beetje terug krijgt. Want dit is echt imago schade veroorzakend. Ze hebben zoveel geld verspild door deze slaaf van Allah die onschuldig was en is op obsessieve en stalkerige wijze te volgen afgelopen jaren, zelfs tijdens mijn vakantie van 2014 hebben ze nauwkeurig bijgehouden waar ik ging tanken onderweg en wat ik at en dronk, niet alleen hebben ze mijn privacy geschonden maar Rabobank ging onterecht vorig jaar ook nog eens mijn bankrekening blokkeren. Maar blijkbaar was dat niet genoeg, nadat ze via de media mij jaren lang zwart hebben gemaakt en gedemoniseerd en karakter-assassinatie hebben gepleegd, gaan ze op basis van valse aangiftes van Afshin Ellian en twee door hem geronselde homo's mij ook nog eens vervolgen en hopelijk niet bestraffen. Maar het feit dat het zo ver gekomen is laat wel zien dat we in soort van bananenrepubliek wonen en dat dit allemaal een fiasco is. Dus de taghut kan het alsnog goed maken door mij vrij te spreken en schadevergoeding te betalen voor alle materiële en niet-materiële schade die ze aan mij berokkend hebben en dat ik daardoor studievertraging heb opgelopen, banen heb verloren en nu met moeite op de arbeidsmarkt een goede baan krijg en dat de overheid onterecht mij geen VOG wil geven terwijl ik niets strafbaars gedaan heb, maar nu verzinnen ze dus wat om mij in problemen te brengen. Hoe dan ook ze hebben zonder dat ze dat voor ogen hadden waarschijnlijk mij juist invloedrijker en belangrijker gemaakt en nu wordt echt naar mij geluisterd en mijn website heeft nog nooit eerder zoveel bezoekers in zo'n korte tijd gekregen en ik word nu door nog meer televisieprogramma's uitgenodigd en nog meer mensen zijn geïnteresseerd in mijn verhaal en de ware boodschap van de islam!