Sunday, October 16, 2016

Je mag volgens Nederlandse wetgeving gewoon tegen homoseksualiteit zijn zonder homo's te haten!

Het argument wat ik gebruikte tegenover de rechters was dezelfde argument die zij gebruiken om Wilders bij vorige strafproces vrij te spreken.
Namelijk ze zeiden dat je tegen islam mag zijn zonder dat je tegen moslims bent, met andere woorden ze zeiden je mag islam aanvallen en de profeet (vzmh) beledigen en bespotten en het zelfs haten, als je dat maar niet bij individuele moslims doet, want dat zijn natuurlijke personen.
Natuurlijk hoort een fatsoenlijk mens dat niet te doen, maar ik had het over hun interpretatie van de Nederlandse wetgeving.
Nou hetzelfde zeg ik nu, je mag tegen homoseksualiteit zijn en het beschouwen als een verwerpelijke zonde, wat het ook is volgens de God van de Koran en de Bijbel, maar dat houdt niet in dat we oproepen tot het haten van individuele homo's als mensen of hen zomaar aan te vallen. Natuurlijk zouden we wensen dat er helemaal geen homoseksualiteit meer wordt bedreven, al helemaal niet openlijk en niet daartoe wordt opgeroepen of reclame voor wordt gemaakt of het wordt genormaliseerd.