Monday, October 31, 2016

Ik wil zo snel mogelijk mijn VOG van Dienst Justis waar ik recht op heb!


Ik heb het gevoel dat ik dit week mijn VOG krijg. Vandaag kreeg ik wederom een mail van Dienst Justis als reactie op mijn mail van vrijdag met de vraag dat het al bijna 8 weken is sinds ik het aangevraagd heb en het nog steeds niet gekregen heb, waar blijft het nou? Deze week moet ik het ook inleveren bij mijn huidige werkgever Post NL, anders verlies ik mijn baan, want het is verplicht om het binnen 8 weken in te leveren. Ik kreeg altijd mijn VOG binnen een week of twee, ook dit jaar twee keer, ik heb tot nu toe geen strafblad, zelfs als zij mij vervolgen voor mijn mening van jaren terug, maar zolang het juridisch proces loopt en ik in hoger beroep ga en uiteindelijk in shaa Allah vrijgesproken zal worden, ben ik gewoon onschuldig, dus ze hebben geen reden om het niet te geven.
Maar zelfs als ze het niet geven, dan kunnen ze fluiten naar terugbetaling van de studiefinanciering en moet ik levenslang een bijstandsuitkering gaan krijgen van de staat, aangezien ik dan geen baan zal krijgen op niveau.