Friday, October 14, 2016

Ik ben onschuldig totdat het tegendeel bewezen is!


Na mijn inhoudelijke verdediging met bewijzen en argumenten en weerlegging van al hun valse aannames kunnen de rechters mij enkel veroordelen als zij onrechtvaardig zijn en bevooroordeeld en inherente en intrinsieke haat tegen islam en moslims hebben of corrupt zijn en onder druk van islamofobe deel van de bevolking of elite zwichten en mij bestraffen zoals ze hen tevreden kunnen stellen of omdat ze bang zijn dat als Wilders van de PVV aan de macht komt ze hun baan zullen verliezen omdat ze mij vrij gesproken hebben omdat ze weten dat ik onschuldig ben.

Zelfs een van de twee politie rechercheurs die mij toendertijds twee keer ondervroegen zei tegen mij dat hij zich niet voor kon stellen dat ik veroordeeld zou worden en de enige reden waarom ze mij gingen verhoren is omdat ze van hogerhand opdracht daartoe hadden gekregen van Officier van Justitie en ze wilden mijn citaten hoe dan ook aan de rechter voorleggen, maar hij voegde eraan toe dat een rechter ook corrupt kon zijn. Zoals je politici, burgers, advocaten, officieren van justitie, journalisten en andere mensen kunt hebben met islamofobe sentimenten en PVV sympathiën, zo kun je zulke mensen ook hebben in de rechterlijke macht.
Het feit dat de requisitoir van Officier van Justitie al van te voren aangemaakt was en uitgeprint en op het einde van de zitting aan allen uitgedeeld laat al zien dat strafeis en alles van te voren bepaald waren en maakt niet uit wat ik ook zou zeggen of mijn advocaat ter verdediging van mij, ze zouden daarmee komen, zoals ook het dossier van te voren door hen aangemaakt was en aan de rechters toegestuurd, zo zie je maar dat de rechters waarschijnlijk al bij voorbaat door hen tegen mij beïnvloed waren en waarschijnlijk bevooroordeeld, maar Allah weet het beste.