Thursday, October 27, 2016

Ik ben bereid om een academisch en intellectueel debat met Afshin Ellian aan te gaan!Afshin Ellian heeft echt obsessie met mij, hij zei het volgende vandaag op zijn Facebook zie ik nu: 
'Ik heb de berichtgeving in de media over de veroordeling van Burhani, Al-Afghani verwijderd, omdat ikzelf maandag een commentaar over het vonnis van rechtbank wil schrijven'. 
Deze man is echt zo zielig, hij probeert zichzelf als slachtoffer af te schilderen, om zodoende zijn beveiliging via onze belastingcenten te bekostigen, terwijl hij niets anders doet dan moslims beledigen, haat zaaien, opruien en moslims en niet-moslims tegen elkaar opzetten, in het belang van Zionistische personen en partijen zoals PVV. 
Hij is mijn aandacht eigenlijk niet eens waard, ik heb spijt dat ik ooit een smeekbede voor hem gedaan heb of zijn naam heb genoemd, wallahi hij is het niet waard, nu denkt hij dat hij belangrijk is of zo, maar hij stelt niets voor. Trouwens die twee personen die op zijn status reageren zijn eigenlijk één en dezelfde persoon en is eigenlijk dus een nep account, misschien zelfs van hemzelf of zijn zoon, die waren mij ook jarenlang via Twitter aan het stalken, haat aan het zaaien en aan het spammen daar, totdat ik ze ging blokkeren en toen gingen ze mij smeken en om genade van een moslim vragen om ze te deblokkeren. 
Ondanks alles sta ik nog steeds open om met Afshin Ellian een debat aan te gaan. Laten we kijken of hij daartoe in staat is. Zo'n debat hoort niet in de rechtszaal maar openlijk in de samenleving gevoerd te worden, zonder intimidatie of dreigen met toepassen van strafrecht omdat hij niet tegen de waarheid kan. 
Als ik God oproep om hem te straffen als hij niet geleidt wil worden naar het rechte pad en God wil hem niet leiden omdat hij het niet waard is en hij roept de Taghut op om mij te bestraffen omdat hij niet tegen de waarheid kan, wat is dan het verschil? 
Sterker nog ik ben bereid om die taakstraf uit te voeren als ik het debat met hem zou gaan verliezen! Als ik win dan word ik vrij gesproken, deal? 
Het onderwerp van het debat moet zijn, is de islam daadwerkelijk een bedreiging voor de mensheid of specifiek westerse landen zoals hij ons voorspiegelt of niet? Natuurlijk probeert hij zand in de ogen te gooien en noemt hij het politieke islam, of radicale islam of salafistische islam enzovoort, maar we weten allemaal dat er maar één ware islam is. 
Laten we hier een debat over voeren, is islam een gevaar en dreiging of juist redding en barmhartigheid voor de mensheid in het algemeen en het westen in het bijzonder? En wat is de oorzaak van mondiale terrorisme en al die oorlogen? Is het westerse buitenlandse beleid en binnenlandse repressieve maatregelen of ligt het inherent aan de islam en in de natuur van de moslims?
Ik ben bereid om een academisch en intellectueel debat met Afshin Ellian aan te gaan!
Waar is hij bang voor? Hij krijgt de bescherming van de Taghut en ik heb alleen Allah die mij beschermt en Allah is voldoende als beschermer voor mij, terwijl hij bodyguards heeft en alles!
Laten we het volk laten beslissen, het mag live uitgezonden worden op tv of zelfs live bij Pauw plaats gaan vinden, op voorwaarde dat het onpartijdig en neutraal gebeurt en we beiden evenveel tijd krijgen.