Saturday, October 29, 2016

Eindelijk heb ik Afshin Ellian ontmaskerd! Hij is een Iraanse Zionist en voorstander van de terreurstaat IS (Israëlische Staat)!
Afshin Ellian die eens is met voormalige Israëlische president Shimon Peres die zegt dat Iran van oudscher al voorstander van Zionisme was, sterker nog dat Iran de eerste Zionistisch land zou zijn. Dit bevestigd datgene wat ik altijd al zei, deze man Afshin Ellian is gewoon een Iraanse Zionist, net als Liesbeth Groothuisen die het voor hem opneemt, Wilders is de Nederlandse variant ervan. Allemaal haten ze islam en moslims. Trouwens Zionisme in die tijd hield enkel in dat de gelovigen en de moslims, dus de ware volgelingen van Mozes (vzmh) en andere profeten van het Oude Testament recht hadden om in het Heilig Land te verblijven, dat kwam omdat de Kinderen van Israël een verbond met God hadden gesloten dat ze Hem zouden aanbidden en gehoorzamen, maar toen ze dat niet meer deden en op de heidenen leken en het verbond verbraken, toen strafte God hen keer op keer door heidense volkeren en ze werden verdreven uit het Heilig Land. Nu zijn ze sinds paar decennia weer terug gekomen uit allerlei delen van de wereld maar ze lijken meer op ongelovigen dan gelovigen, daarom zullen de moslims binnenkort het Heilig Land, met name Jeruzalem weer bevrijden van hen en de shariah van de enige ware God daar vestigen in shaa Allah.


Kijk naar de commentaren van zijn volgers die hij opgehitst heeft middels dit soort topics door de jaren heen tegen mij, die mij geregeld met de dood bedreigen, beledigen en onmenselijke maatregelen tegen mij willen nemen, mij willen laten martelen en nog veel meer ergere dingen, dit is niet de eerste keer dat hij zo'n haatvolle sfeer tegen mij creëert middels zijn columns via Elsevier en via sociale media posts over mij, hij heeft een ziekelijke obsessie met mij en met islam en moslims en is ons wekelijks aan het bashen en zwart aan het maken, allemaal omdat hij waarschijnlijk betaald wordt door fascistische en islamofobe Zionisten uit Amerika of Israël, net als Wilders. Om hier haat te zaaien tegen ons en op te ruien en zodoende islam en moslims te bestrijden en bevolkingsgroepen in vredige Nederland tegen elkaar op te zetten zodat het hier ook verkeerde kant opgaat en een fascistische partij met aan het hoofd Wilders de macht kan grijpen en de moslims verder kan onderdrukken, vermoorden of uit het land verdrijven en islam kan gaan verbieden.

Binnenkort ga ik aangifte tegen hem doen op basis van bewijzen en screenshots dat hij haat tegen mij gezaaid heeft en opgeruid heeft tegen mij, waardoor ik met de dood bedreigd ben door PVV'ers en extreem-rechts en mijn leven in gevaar is. Hij krijgt beveiliging terwijl ik hem niet bedreigd heb noch anderen opgeroepen heb om dat te doen, ik wil enkel een intellectueel debat met hem aangaan op openlijke en transparante wijze en meer niet, als onderdeel van maatschappelijk debat. Ik vind dat hij een gevaar en dreiging vormt voor de openbare orde en veiligheid van dit land en van andere westerse landen en moslimlanden, door hem worden moslimlanden gebombardeerd waardoor haat en vijandschap ontstaat bij moslims en als ze een reactie terug geven dan zegt hij dat moslims terroristen zijn, terwijl de grootste terroristen Zionisten zijn en de kruisvaarders en Iraanse Shi'ieten die hen steunen.