Monday, October 10, 2016

De Taghut heeft bij voorbaat al verloren door mij te vervolgen!

Beste mensen denk eens hier over na!
De elite die zich samenspannen om deze slaaf en dienaar van Allah strafrechtelijk te vervolgen, terwijl ik niets strafbaars heb gedaan of gezegd zelfs volgens hun eigen wetgeving.
Toont dit niet de zwakte van hen en hun systeem en wetgeving aan?
Worden de woorden van Allah (geprezen is Hij en de Allerhoogste) niet bevestigd toen hij zei dat het systeem van taghut zo zwak als een spinnenweb is?
Als ze het niet eens zijn met mijn mening die ik afgelopen jaren openlijk en op transparante wijze via de traditionele mainstream media en via sociale media verkondigd heb, kunnen ze dan daarover niet met mij een inhoudelijk, academisch en wetenschappelijk debat aangaan? Vooral degenen onder hen die claimen hoogleraren, wetenschappers en professoren te zijn.
Waar is Afshin Ellian bang voor? De hele politiemacht van dit land en de marechaussee kan hem bescherming bieden bovenop zijn eigen persoonlijke bodyguards, laat hem met mij die onbewapend en alleen is het debat aangaan in Universteit Leiden of elders, laten we kijken of zijn zogezegde kritiek op islam en moslims, wat in werkelijkheid niets anders is dan haat en vijandschap terecht is en ergens op gebaseerd is, laat hem met zijn argumenten en bewijzen komen en ik kom met mijn eigen bewijzen en argumenten ter verediging van islam en moslims en we laten het volk oordelen.
Waarom is het nodig dat hij aangifte tegen mij heeft gedaan om mijn mening en het verkondigen daarvan en anderen geronseld heeft onder valse voorwendselen om valse aangiftes te doen? Een dergelijk debat moet toch niet in een rechtszaal verricht worden maar juist open en bloot in de samenleving, daar hebben we allemaal baat bij.
Als Ebru Umar of Charlie Hebdo en Wilders mogen zeggen wat ze willen tegen islam en moslims dagelijks via de media, waarom mag ik dan niet met paar simpele woorden voor mezelf en mijn religie en broeders en zusters in religie opkomen? Zonder haat of geweld of wat dan ook.