Thursday, October 27, 2016

De Taghut en zijn (waak)honden zijn de weg kwijt en lijken aan rabiës te lijden!

Wat een lelijkerd die Nikki Sterkenburg zeg bah! Vind je het gek dat zulke afschuwelijke personen door Satan bezeten en gebruikt worden tegen islam en moslims. 

Zij en Afshin Ellian zijn hofnars van Elsevier met hun kinderachtige columns van laag niveau. Zij met haar rare stem en Afshin Ellian die nauwelijks Nederlands kan spreken met zijn Iraanse homo-accent. 

Zulke figuren hebben enkel datgene bereikt wat ze bereikt hebben door te slijmen, hielen te likken en haat te zaaien tegen islam en moslims. 


Ik snap Taghut en zijn (waak)honden echt niet! Als je een moslim bent die consistent en consequent de waarheid zegt in het heden, verleden en toekomst en je hebt volgers en je wordt serieus genomen, dan vervolgen ze je omdat je in hun ogen invloedrijk bent en dus 'gevaarlijk'. 

Maar ben je een normale moslim die gewoon oprecht elke dag kennis opdoet en zoveel mogelijk zijn religie wil praktiseren voor zoverre dat mogelijk is in deze tijd en plaats en dat wil uitdragen, dus ook op natuurlijke wijze in de loop van de tijd soms wat kan veranderen en zijn mening over bepaalde zaken kan bijstellen, dus dat het niet gek is dat je nu iets anders denkt over bepaalde actuele zaken of andere mening hebt, dan paar jaar terug, dan zeggen ze dat je een 'slappeling' bent die onder druk van hun zwaardmacht zijn principes verloochend en zichzelf anders uitdrukt om welke reden dan ook, dus dan baart het de Taghut opeens 'zorgen' en moet je ook weer hard bestraft worden. 

Dus wat is het eigenlijk? Wat moet men doen als moslim zijnde? Als je weinig volgers hebt dan zeggen ze je bent een 'clown', als je veel volgers hebt, dan zeggen ze deze man is gevaarlijk en invloedrijk en je wordt in beide gevallen vervolgd en veroordeeld voor je mening, snappen ze zelf nog wat ze aan het doen zijn? 

Als je af en toe een grapje maakt dan zeggen ze een moslim maakt nooit een grapje, die zijn altijd serieus, dus hij meent het echt en hij roept op tot bla bla dus vervolg hem! Maar maak je nooit een grapje, dan zeggen ze hij heeft geen gevoel voor humor, hij is altijd serieus maar toch een 'clown' en dus moeten we hem extra in de gaten houden want dat is gevaarlijk bla bla bla.

Nederlandse snackbar patat 😊

A photo posted by Shabir (Maiwand) (@shabirmaiwand) on