Friday, October 14, 2016

Afshin Ellian is een leugenaar en charlatan en volgens Geenstijl ook nog eens een idioot!


Het is heel makkelijk om aan te tonen dat Afshin Ellian een leugenaar en charlatan is. In de zomer van 2013 had hij gezegd dat ik hem 'bedreigd' zou hebben en dat hij aangifte zou doen. Dat was gepubliceerd in De Telegraaf door ene Bart Olmer, met foto van mij erbij van de zomervakantie daarvoor in Afghanistan. 

Hij had afgezien van zijn aangifte omdat hij waarschijnlijk zelf al wist dat het valse aangifte zou zijn wat strafbaar is, aangezien ik hem helemaal niet bedreigd had maar enkel een smeekbede gericht aan Allah had gedaan van moge Allah hem leiden of anders bestraffen. 

Nu zegt hij dat hij afgelopen jaar alsnog aangifte tegen mij gedaan had na afloop van mijn uitzending bij Pauw. Toen ging hij de twee weken daaropvolgend anderen oproepen via zijn facebook profiel en via zijn wekelijkse columns in Elsevier magazine online om hetzelfde te doen. 

Dat is aangifte ronselen en dus strafbaar, op zijn minst zijn die aangiftes dus niet rechtsgeldig, want twee onwetende en na├»eve homo's hadden gehoor gegeven aan zijn oproep. 

Nu heeft OM opruiing ervan gemaakt, dat ik anderen opgeruid zou hebben tegen hem door middel van die du'a (smeekbede), zo zie je maar hoe contradictoir ze bezig zijn, hun fundamenten zijn zwak, ze weten zelf niet wat het is en maken er maar iets van wat volgens hen strafbaar zou kunnen zijn, wat helemaal niet zo is, zoals ik aan de rechter heb uitgelegd. 

Ik vind dat Afshin Ellian vervolgd moet worden voor het doen van valse aangifte tegen mij en het ronselen van twee homo's om ook valse aangiftes tegen mij te doen. Dat is een zogenaamde 'rechtsgeleerde' en 'professor' onwaardig gedrag