Friday, September 23, 2016

Showproces van klassenjustitie tegen mij!Ik vind het echt heel raar. Toen die rechercheurs mij gingen verhoren dagenlang over paar tweets en facebook statussen van jaren terug, toen zeiden ze eerlijk tegen mij dat ze opdracht daartoe gekregen hadden van Justitie/OM om het vervolgens aan de rechter voor te leggen. Dus die beslissing was al reeds genomen. Maakt niet uit wat ik ook zou zeggen, ik heb urenlang alles uitgelegd en hen proberen te overtuigen dat ik niets verkeerds of strafbaars gezegd had, het zou niets uitgemaakt hebben zoals nu blijkt, sterker nog ze gingen juist mijn woorden verdraaien en uit context halen in het dossier en proces verbaal om het nog erger te maken, dus ze waren vooringenomen en bevooroordeeld. Bij Wilders moet de rechter nog beslissen of hij überhaupt vervolgd gaat worden, terwijl hij een volksvertegenwoordiger is met meer dan miljoen volgers en in de Tweede Kamer zit en dus veel meer invloed en macht heeft en zijn woorden luid en duidelijk op nationale televisie te horen waren en hij reële dreiging vormt voor moslims, aangezien zijn volgers daadwerkelijk de daad bij het woord hebben gevoegd en moslims en moskeeën en dergelijke hebben aangevallen nadat hij daartoe opgehitst had.