Wednesday, September 21, 2016

Mijn commentaar op de Algemene Politieke Beschouwingen van 2016


Wilders en 'vrijheid'

Wilders wil de vrijheid van religie van moslims ontnemen om zodoende 'de vrijheid' te beschermen. Dus een recht en vrijheid uit grondwet schrappen om 'vrijheid' te beschermen. Wie begrijpt dit? Because it doesn't make any sense! 


Nederlandse-Turken en steun aan Erodgan-regering in Turkije 

Wat is er nou zo erg aan Turkse Nederlanders die een keertje als steun voor de democratisch gekozen regering van Turkije en tegen de illegale couppoging, met vlaggen zwaaien in Rotterdam? De Joden doen dat toch ook als ze Israël willen steunen, terwijl de Zionisten daar verschrikkelijke oorlogsmisdaden begaan, decennia lang. 

Wilders zorgt voor radicalisering onder moslimjongeren en PVV'ers/(extreem)rechts wat tot terrorisme kan leiden

Het militaristisch taalgebruik van Wilders in termen van 'wij vechten terug' en 'wij gaan winnen', 'moskeeën moeten we gaan sluiten en koran moeten we verbieden', zorgt juist voor radicalisering en zelfs terrorisme onder moslimjongeren en zet de boel op stelten en zorgt voor nog meer polarisatie in de samenleving, extreem-rechts en allerlei tuig groepen zien daar legitimatie in om geweld te gebruiken tegen moslims en islamitische instellingen en moskeeën en om online en offline haat te zaaien en islamofobie en racisme aan te wakkeren, aangezien ze denken dat als hun voorman zulke dingen in de Tweede Kamer en live op televisie mag zeggen, dan mogen zij dat als leken ook.

 PvdA is ook hypocriet bezig ten opzichte van haar Turkse partijleden en stemmers 

Partijleden die op AK-partij van Erdogan in Turkije zouden stemmen worden uit PvdA gezet. Waar slaat dit nou weer op? Dus omdat jij een voorkeur hebt voor een bepaalde democratische partij ten opzichte van een andere partij in je land van afkomst, wordt je hier uit functie gezet door een partij die meent op te komen voor allochtonen en dus ook de honderdduizenden Turken in dit land.