Wednesday, June 8, 2016

Mijn reactie op foutieve berichtgeving van NOS omtrent mij!


De Rabobank had ten onrechte mijn bankrekening vorig jaar geblokkeerd, het was allemaal gebaseerd op een misverstand. Ik ben tegen terrorisme en ik heb altijd kritiek op IS geuit. Ik heb nog nooit sympathie met IS betuigd. NOS en andere media brengen foutieve informatie over mij naar buiten. Ook ben ik geen 'jihadist', ik heb nog nooit met een wapen geschoten, ik weet niet eens hoe het werkt, ik heb nog nooit deelgenomen aan welke militaire strijd dan ook en tevens adviseer ik ook anderen om vooral op vreedzame wijze hier dawah te doen en de boodschap van islam te verspreiden en afstand te nemen van zinloos geweld, haat en terrorisme.


Rabobank Nederland wil zomaar mijn rekening bij hen stop laten zetten!