Sunday, May 22, 2016

Beste moslims steun mij omwille van Allah tegen islamofobe haatblogs zoals Geenstijl en haatmedia zoals PowNed!

Assalamu Alaikom wa Rahmatullahi wa Barakatu,
Beste broeders en zusters,
Zoals jullie weten zijn haatblogs en haatmedia zoals Geenstijl, Telegraaf en PowNed al heel lang bezig om islam en moslims in een slecht daglicht te zetten en ons zwart te maken.
Ze willen angst en haat zaaien tegen ons moslims en de autochtone bevolking tegen ons opzetten, daarom gaan ze hen tegen ons opruien door haatboodschappen te verspreiden.
Vandaag hebben ze dit wederom bij mij gedaan, dit is niet de eerste keer. Ze hebben een vakantiefoto van mij van een aantal jaren geleden gebruikt om mij te linken met IS en met terrorisme, terwijl ik tegen terrorisme ben en iedereen weet dat ik kritiek op IS heb, vooral hun daden die inhumaan en on-islamitisch zijn veroordeel ik ten strengste. Hier kun je zien dat ik morgen tegen hen aangifte zal doen en een gerechtelijke proces tegen ze zal aanspannen inshaa'Allah:
Ook doen ze dit geregeld bij andere moslims en ze hebben zelfs ervoor gezorgd dat moslim predikers niet meer in moskee├źn kunnen prediken aangezien ze het etiket van 'haatprediker' krijgen, wat vaak onterecht is.
Daarom ben ik van plan om morgen aangifte tegen hen te doen. Ik ga een advocaat inschakelen om deze zaak uitermate serieus te nemen. Ik ga ze aanklagen voor smaad en laster, maar wees bewust dat dit niet enkel over mij gaat, maar dit kunnen ze bij elke moslim doen, zoals ze dat ook eerder bij andere moslims gedaan hebben, bovendien brengen ze geregeld de islam in slecht daglicht door onze mooie en vreedzame religie te linken met negatieve zaken.
Daarom vraag ik bij deze jullie steun, eerst en vooral jullie smeekbeden maar daarna aangezien een rechterlijke proces tegen hen starten geld kost, vraag ik jullie om een kleine donatie te doen om zodoende de gerechtelijke kosten te betalen. Wees bewust dat dit in het belang van ons allen is, als we hen hierop aanpakken, dan kunnen ze in de toekomst zoiets niet meer doen. Dit is omwille van Allah en inshaa'Allah zal ik winnen en daarmee de hele moslim gemeenschap in Nederland.

Mijn rekening nummer is:
NL55 ABNA 0599 6311 63
Ten name van Shabir Burhani
Ook kunnen jullie mij steunen via Paypal: maiwando@gmail.com