Thursday, April 28, 2016

Moet alweer naar politiebureau voor verhoor voor mijn mening van paar jaar terug!


Oh hypocrieten die van de daken schreeuwden afgelopen dagen en boos waren op Erdogan omdat hij Ebru Umar paar uurtjes ondervroeg voor haar beledigende tweets. Nou bij mij gebeurt dus hetzelfde. Ik heb eerder paar maanden terug bijna twee dagen en een nachtje in Leidse politiebureau moeten doorbrengen omdat ik een moslim ben die op vreedzame wijze en binnen kaders van Nederlandse wetgeving en systeem mijn mening heb geuit. Voor een paar tweets en facebook statussen van nota bene een aantal jaren terug werd ik urenlang verhoord en dagenlang aangehouden en gevangen gezegd. Nu dreigt weer hetzelfde te gebeuren ben ik bang. Ze hebben opdracht gekregen van Officier van Justitie om waarschijnlijk net zo lang te zoeken totdat ze iets kunnen vinden waarop ze mij kunnen aanklagen. Tot nu toe is het hen niet gelukt omdat Allah mij beschermt en omdat ik mezelf verdedig en dat zal ze ook nooit lukken aangezien ik niets strafbaars gezegd of gedaan heb. Maar degenen die zich boos maken om Erdogan en VvMU dienen wakker geschud te worden, hier in Nederland gebeurt dus hetzelfde. Gaan we er nu ook net zoveel media aandacht aan besteden en ophef om maken of doen we dat in dit geval toch niet want het is toch maar een onschuldige moslim die de waarheid zegt en dawah doet en niet iemand die enkel scheldt en beledigt en islam en moslims aanvalt. De keuze is dus aan jullie. Gaan jullie aantonen dat jullie hypocrieten met dubbele maatstaven zijn of principiële mensen?