Saturday, March 26, 2016

Jezus (vzmh) is hét teken van Het Uur!Wij moslims geloven dat Jezus (vzmh) een vooraanstaande profeet van God was.

Zijn geboorte en 33 jaar leven op aarde waren vol met wonders.

Het feit dat hij door God levend met lichaam en ziel gerezen is door God naar de hemel is ook wonderbaarlijk en zijn terugkomst in einde der tijden, de tijden waarin we leven, dus in nabije toekomst, is ook een wonder op zich.

Maar hij was een mens en een profeet. Hij was onfeilbaar in het verkondigen van de boodschap van Islam, in het verspreiden van de waarheid dat er maar één God is die het recht heeft om aanbeden te worden en dat is Allah (subhanahu wa ta'ala) alleen.

Hij was niet god zelf of de zoon van god. God is Eeuwig en De Levende, Hij is niet afhankelijk van iets of iemand anders, Hij verwekt niet noch is Hij verwekt.

Maar omdat Jezus (vzmh) dawah deed in een tijdperk die te vergelijken is met de situatie van de moslimlanden van nu, namelijk je had toen de Romeinse heidense bezetting van het Heilige Land en je had Joden die met hen collaboreerden, zij zagen in de boodschap die Jezus (vzmh) en in hem een doorn in het oog dus wilden ze hem zo snel mogelijk uitschakelen. Daarom hebben ze onder inspiratie van de duivel kwade plannen beraamd. Ze wilden hem vervolgen en doden en de gangbare manier waarop misdadigers in die tijd door de Romeinse autoriteiten bestraft werden was de doodstraf door middel van kruisiging. Een zeer gruwelijke en barbaarse vorm van bestraffing. Maar God heeft Jezus op tijd geredt. God is wel zeker in staat om een profeet uit de handen van Zijn vijanden te redden. Hij heeft Jezus laten oprijzen naar de hemel en hij zal als de tijd ervoor rijp is weer terugkomen. Want hij is het teken van Het Uur, zo is hij genoemd in de Koran. Er zat wijsheid achter dit besluit. Want als hij terugkomt na Imam Al-Mahdi, dan zal hij de islam over de hele wereld laten zegevieren en de valsheid van valse religies aantonen, Christendom en Jodendom en allerlei andere polytheïstische religies zullen ten onder gaan en tevens zal er geen atheïsme meer zijn, enkel de ware gelovigen zullen overblijven en er zullen jaren van vrede, rechtvaardigheid en gelukzaligheid op aarde terugkeren inshaa'Allah. 
Alsof de Amsterdamse El Tawheed moskee wist dat hij zich zou aansluiten bij IS. Sensatiekrant Telegraaf die zich baseert op amateuristische blogger Carel Brendel.
Geplaatst door Shabir Burhani op zaterdag 26 maart 2016

Clearly Netanyahu is threatening EU capital Brussels like IS does.
Geplaatst door Shabir Burhani op zaterdag 26 maart 2016

Think about it!
"Als islam echt terreur voortbracht, zouden we nu allemaal dood zijn"
Geplaatst door DutchTurks.nl op vrijdag 25 maart 2016

Indeed the mushrikeen (polytheists) are najas (filthy)
Geplaatst door Shabir Burhani op vrijdag 25 maart 2016


Is My Heart Sealed? | illustrated | Nouman Ali Khan
Understand What Quran Means by 'Sealed Hearts' and understand whether it applies to you or those around you."Allaah has set a seal upon their hearts because of their disbelief." (4:155)"That is because they believed, then disbelieved, therefore their hearts are sealed so they understand not." (63:3)Audio of Brother Nouman Ali Khan | illustrated by Darul Arqam Studios Share and Help spread the Message====NOTE: BROTHER NOUMAN ALI KHAN AND BAYYINAH WERE NOT INVOLVED IN THE PRODUCTION OF THIS VIDEO. THE FUNDS WILL NOT GO TO THEM, THE FUNDS YOU GIVE ON BELOW LINKS WILL BE UTILIZED BY DARUL ARQAM STUDIOS TO MAKE MORE SUCH VIDEOS FOR MASS EDUCATION.====Earn Sadqa Jaria, Donate for more such illustrations by Darul Arqam Studios:One Time Donation: http://www.gofundme.com/donateforstudioBecome Monthly Supporters: http://www.patreon.com/DarulArqam====Watch All illustrations done to-date:- YT Link: http://www.youtube.com/playlist?list=PL9FAFF6EAFC83910BNon-YT Link: https://www.vimeo.com/album/3005652Be Sure to Subscribe/Like New illustration Videos Every Week!A Project of Darul Arqam Studios:https://www.facebook.com/Dar.ul.Arqam.Studios
Geplaatst door Nouman Ali Khan Collection op vrijdag 25 maart 2016

Beautiful day today praise be to God 😊

A photo posted by Shabir (Maiwand) (@shabirmaiwand) on

Look to the sky in the background, amazing! ☝

A photo posted by Shabir (Maiwand) (@shabirmaiwand) on

And that's me the humble servant of God 😉

A photo posted by Shabir (Maiwand) (@shabirmaiwand) on

Sinds kort ook halal kip döner bij Dirk. Allahu Akbar ☝💖

A photo posted by Shabir (Maiwand) (@shabirmaiwand) on

Goed punt van Edwin Bakker.Bij hem hem ik anti-terrorisme minor gevolgd vorig jaar in Den Haag.

Geplaatst door Shabir Burhani op zondag 27 maart 2016

“There will be Prophethood for as long as Allah wills it to be, then He will remove it when He wills, then there will be...

Geplaatst door Shabir Burhani op zondag 27 maart 2016