Tuesday, February 16, 2016

Alhamdulillah ik ben weer vrij na bijna twee dagen onschuldig vastgezeten te hebben!

Allahu Akbar!

A photo posted by Shabir (Maiwand) (@shabirmaiwand) on

There we go! Police here I come at your service :)

Geplaatst door Shabir Burhani op maandag 15 februari 2016

Alhamdulillah! Allahu Akbar! I am free again! Ik ben weer vrij! Was een zeer mooie ervaring, heb veel kennis en wijsheid opgedaan sinds maandag 9 uur dat ik daar vast zat. Mijn imaan is nog nooit zo hoog geweest en ik was vaak aan het (glim)lachen daar. Kon nu pas weer naar huis gaan. Heb goede gesprekken gevoerd met de twee rechercheurs en alles uitgelegd. Ging over bepaalde vermeende citaten van wat ik allemaal op sociale media gezegd zou hebben afgelopen jaren, maar alhamdulillah ik heb mezelf goed verdedigd en heb ook een advocaat toegewezen gekregen. Ik had helemaal niets strafbaars gedaan of gezegd, hopelijk denkt Justitie (OM) en de rechter als het zover komt er ook zo over. Ik heb veel tijd gehad om daar na te denken en veel gelezen, er was geen tv, dus genoeg tijd om de Koran, Bijbel en andere boeken en bladen te lezen, er was alleen radio. Ik kreeg ontbijt, lunch en goede halal maaltijd en voldoende drinken en de politie mensen waren allemaal aardig en ik kon met iedereen goed opschieten.

hahah zelfs de celebrities gaan zich nu zoals ons kleden, eerst was de baard 'in' en nu deze kleding, ze hoeven zich alleen nog even te bekeren en dan is het plaatje compleet.

Geplaatst door Shabir.nl op woensdag 17 februari 2016