Thursday, January 21, 2016

Broeder Abdul-Jabbar Van de Ven maakt korte metten met IS en hun volgers!


IS... Er was een dag dat ik je naam voor het eerst hoorde. Je zei op te komen voor de onderdrukte Ahloes-Soennah in Irak, die al jaren lijden onder het juk van de Rawaafidh. Ik had hoop dat jullie de 'izzah van de Islaam zouden zijn. Zelfs de 'oelemaa van Irak noemden jullie in hun eerste verklaring "helden", en riepen jullie op om de wereld de barmhartigheid en rechtvaardigheid van de Islaam te laten zien, in jullie behandeling van de Christenen en aanhangers van andere geloven in jullie gebied.

 Maar al vlug kwamen er berichten binnen van moedjaahiddien in Syrie die door jullie zouden zijn vermoord. Nog steeds probeerde ik het beste over jullie te denken, en zei ik tegen mezelf dat ik niet kan oordelen vanuit Europa over wat er precies gebeurd was. Maar 1 bericht werden er 2, en 2 berichten werden er 3, 4 en 5. Moedjaahiddien die als schapen werden afgeslacht. En het waren niet alleen de Zionistische media die dat beweerden; nee zelfs jullie eigen aanhangers schepten er vol trots over op. En betrouwbare broeders ter plekke bevestigden deze slachtpartijen. 

Ik werd misselijk en voelde me erg slecht op die dag. Ik hoopte dat het bij die paar incidenten zou blijven, maar al vlug werd mijn naiviteit gelogenstraft met nog meer slachtpartijen onder de Moslims die in Syrie tegen de boevenbende van Bashaar vochten. Ook op internet trof ik steeds meer filmpjes aan van jullie zelf, waarin jullie de ene debiele daad na de andere vol trots aan de wereld presenteerden, alsof er geen greintje hikmah in jullie hoofden zat. Zelfs oproepen van vooraanstaande Moslims om de levens te sparen van enkele aid-workers werden door jullie in de wind geslagen, zelfs toen er onder die aid-workers een jonge, bekeerde Amerikaan was met de naam Abdulrahman. Natuurlijk, allemaal Zionistische spionnen. Enkele gesprekken die ik op Facebook probeerde te voeren met jullie volgelingen, strandden al vlug in een hoop agressief gescheld en vervloekingen, en uiteraard, de kers op de taart: takfier. Jullie "helden" schoten ongewapende toeristen dood in Tunesie, waarna de Tunesische overheid een prefecte reden had om minstens 10 Selefistische moskeeen in dat land te sluiten. Jullie "helden" bliezen zichzelf op op een markt in Mali of Tsjaad (ben vergeten welke van de twee), gekleed in niqaab. Dat leidde er toe dat de regering van dat land "om veiligheidsredenen" de niqaab verbood. En dan afgelopen week... Wat een heldendaad! Een van jullie "helden" blaast een stel ongewapende, onschuldige toeristen op in Istanbul. Mensen die interesse tonen in de Islamitische cultuur en niet zijn afgeschrikt door alle spookverhalen in de media, worden daarvoor beloond met de dood. Jullie blazen een koffiehuis in Irak op. 

Als reactie blazen criminele bendes van de Rawaafidh 9 moskeeen op van Ahloes-Soennah, en executeren ze 15 jonge mannen op straat. En dan vandaag, echt geweldig(!), blaast een van jullie helden, of althans iemand die tegen julllie opkeek, een Starbucks op in Jakarta. Al blaas je er twee of die op, of al blaas je alle Starbucks in Jakarta op, wordt daarmee je Islamitische Staat gevestigd?! De IS trekt wereldwijd overduidelijk niet de meest snuggere figuren aan. En hoe je je kostbare leven wil geven voor zoiets onzinnigs...?! En zeg nou niet dat ik de "ongelovige" media napraat. Ik oordeel op wat ik tot nu toe van jullie zelf heb gezien en gehoord. De imbecielen die tegen jullie opkijken en bay'ah aan jullie hebben gegeven, zoals Boko Haram in Nigeria, onder leiding van een leider die ofwel onder de drugs zit, ofwel zwaar bezeten is, als ik zo naar zijn video's kijk. Maar ondertussen heb ik nog geen enkele aanslag van jullie gezien op een militaire kazerne in Tel Aviv, of op een kantoor van de CIA. Alleen ongewapende burgers aanvallen, die als gasten naar de landen van de Moslims kwamen, stelletje laffaards. 

Maar dat is natuurlijk jullie droom; volkeren tegen elkaar opzetten en chaos brengen. Dood en verderf, angst en puinhoop, overal waar jullie komen. Bij Allah, was dat de da'wah van de Profeet (salallaahoe 'aleihie wa sellem)?! En was dat hoe de Sahaabah (radiyallaahoe 'anhoem) tekeer gingen toen ze Egypte of Palestina veroverden?! En wat een wereld van verschil ligt er tussen hen en jullie! Kom nou alsjeblieft niet aan met "Al-Walaa' wal-Baraa'", want de rechtvaardige, barmhartige Sahaabah over wie ik zojuist sprak, hadden meer Walaa' en Baraa' dan wie van ons dan ook. IS... Je bedreigt de Amerikaanse daa'iayh Yasir Qadhi met de dood, in je echt o-zo-coole tijdschrift Dabiq. Iemand die in mijn ogen meer heeft gedaan voor de Islaam dan 500 van jullie jonge leeghoofden bij elkaar. Iemand die ik al zeker 17 jaar ken als een van de weinige Amerikaanse Moslims die een volwassen weerwoord op niveau kunnen geven. Iemand die honderden nuttige lessen op internet heeft staan, en enkele geweldige boeken heeft geschreven van een hoog niveau, zoals zijn "Introduction to the Sciences of the Qur'aan". Zo iemand moet natuurlijk dood. Zoals Yasir Qadhi zelf al zei:"Ik ben in mijn leven voorheen alleen bedreigd door extreem-rechtse racisten. En nu door IS." Zien jullie niet dat jullie inderdaad het werk doen van extreem-rechts? IS... Je trekt jonge meisjes uit Engeland en Frankrijk aan met romantische praatjes op het internet. Wanneer een van deze naieve, kwetsbare zusters vraagt hoe ze aan geld kan komen voor de reis, zeg je haar dat ze de creditcard van haar (Moslim)ouders mag stelen. En dat heb ik gehoord met mijn eigen oren en gelezen met mijn eigen ogen. Vergeet reizen met een mahram, vergeet toestemming van je (Moslim)ouders, die huilend en slapeloos achterblijven. Sterker nog: zelfs getrouwde zusters peren er tussenuit zonder toestemming van hun biddende, vastende mannen. Natuurlijk allemaal voor de goede zaak... Zo praat je alles recht wat krom is. 

Maar werkelijk nooit met kennis, altijd met emoties en lachwekkende fataawa, die, laten we eerlijk wezen, door werkelijk niemand van de 'oelemaa worden gesteund. Maar daarvoor hebben jullie ook al een geniale oplossing: je roept gewoon al die 'oelemaa uit tot "CIA-agenten" en "paleisgeleerden". Het jarenlange harde werk van da'wah in het Westen is door jullie voor een groot deel de grond in geboord. Goedbedoelende koeffaar die open stonden voor de Islaam, hebben jullie in de armen gejaagd van een zeer dankbare Geert Wilders en Flip de Winter. Projecten van Islamitische liefdadigheids-organisaties zijn door jullie daden in veel landen onmogelijk gemaakt. Jullie hebben de vijanden van de Islaam ontelbare redenen gegeven om hun lang-gewenste anti-Islamitische wetten door het parlement te jagen. En de lijst is lang. Nee IS... Als ik er zo over nadenk, kom ik tot de conclusie dat er de afgelopen 25 jaar niets of niemand zo schadelijk is geweest voor de da'wah en de Islaam en de Moslims als...jullie!