Sunday, December 13, 2015

Ik roep tot (vreedzaam) verzet tegen Geert Wilders en zijn volgelingen!

Geert Wilders is tegen de Europese Unie, maar de EU vindt dat de islam ruimte heeft in Europa, dat islam bij Europa hoort en dat moslims welkom zijn hier.

Verder is het nu feitelijk bewezen dat de PVV van Geert Wilders onderdeel uitmaakt van een international netwerk van zionistische terroristen, het draagt de haatvolle ideologie van internationale zionisme met zich mee. Tevens heeft het een gemeenschappelijke agenda met IS'ers om islamofobie, polarisatie en haat in westerse samenleving te laten toenemen en mensen tegen islam en moslims op te zetten, om zodoende een grote oorlog te bereiken.

Geert Wilders is ook een racist en xenofoob, daarom keert hij zich tegen vluchtelingen en zaait haat tegen hen om politiek te kunnen scoren. Maar hij draagt niet bij aan het oplossen van echte problemen die we in dit land hebben. Ik heb oplossingen voor de vluchtelingenproblematiek, als je het echt als problematiek kan bestempelen, hooguit een irritatie.

Ik ben na jaren onderzoek gedaan te hebben naar Wilders en zijn verwerpelijke ideeën tot de conclusie gekomen dat hij een fascist is en het liefst de grondwet buiten werking wil laten stellen en de rechtsstaat uitschakelen, om alleen over Nederland te regeren en verregaande stappen tegen zijn politieke tegenstanders en minderheden zoals moslims te nemen.