Sunday, December 13, 2015

Help de vluchtelingen in Leiden!


Assalamu Alaikom wa Rahmatullahi wa Barakatu,

 Beste broeders en zusters, zoals jullie weten er zijn hier in Leiden paar honderd vluchtelingen gevestigd. Laatst heb ik met paar moslims gesproken en we zouden graag die vluchtelingen willen helpen, gewoon door hun leven daar aangenaam te maken, halal vlees en andere benodigdheden voor hen te kopen en naar hen te brengen of laten koken enzovoort. Ook kunnen we ze helpen om naar de moskee te gaan.

Dus graag zou ik in samenwerking met Slagerij en islamitische levensmiddelenwinkel Mabroek te Leiden hen willen helpen, dit is hun website: http://mabroek.nl/

 Tijdje geleden ging ik nog bij hen langs en ook naar Mabroek en daar heb ik een filmpje van gemaakt: https://www.youtube.com/watch?v=JH7oD8unpS0

 Dus als we met z'n allen handen ineen slaan en wat geld gaan doneren voor die mensen, dan kunnen we inshaa'Allah uiteindelijk veel bereiken. Ook kunnen jullie natuurlijk als jullie in de buurt wonen op andere wijze helpen, hoeft niet enkel financieel te zijn. Dus als jullie omwille van Allah willen meehelpen, dan zou dat heel erg mooi zijn en zullen jullie zeker beloont worden door Allah (subhannahu wa ta'ala).

 Jullie kunnen jullie donaties sturen naar het volgende rekening nummer:

 NL55 ABNA 0599631163
 Ten name van Shabir Burhani
 Onder vermelding van: Hulp aan vluchtelingen Leiden

 Natuurlijk zal ik ervoor zorgen dat alles zo transparant en openlijk mogelijk verloopt, alles wat er binnen komt zal geopenbaard worden en ook de kosten die gemaakt zijn met bonnetjes, foto's en video materiaal inshaa'Allah.