Thursday, November 12, 2015

Wie heeft uit Commissie Stiekem gelekt?


Het Presidium van de Tweede Kamer der Staten-Generaal, noch het OM of andere onderdelen van de regering weten wat te doen n.a.v. het lek uit Commissie Stiekem. Bijzondere gang van zaken allemaal, uniek in de 200-jarige Nederlandse parlementaire geschiedenis.

 Ik dacht dat Tweede Kamer-leden, fractievoorzitters en ministers soort van immuniteit hadden. Nu is er sprake van een ambtsmisdrijf dus. Wat zal er gaan gebeuren denken jullie? OM wil ook geen vervolging instellen. Maar er wordt wel druk uitgeoefend vanuit de Tweede Kamervoorzitter Anouchka van Miltenburg en de samenleving en media natuurlijk om wel iets te doen.

 Geert Wilders van de PVV heeft een motief om zoiets te doen, het lekken van betrouwbare informatie naar NRC Handelsblad om zodoende het Kabinet ten val te brengen.

Tijdje geleden kwam in het nieuws dat Geert Wilders iets 'groots' ontdekt had bij Commissie voor inlichtingen en veiligheid, heeft dat wellicht iets te maken met het lek uit Commissie Stiekem?

Party of Allah - Partij van Allah - حِزۡبَ اللّٰہِ

Posted by Shabir Burhani on donderdag 12 november 2015

Zometeen wederom een sollicitatiegesprek voor een andere (bij)baantje inshaa'Allah.

Posted by Shabir Burhani on donderdag 12 november 2015

Vandaag ook constructief gesprek gevoerd met een medewerker van sociaal wijkteam bij ons in de buurt en (vrijwillige)...

Posted by Shabir Burhani on donderdag 12 november 2015

Dick Schoof is een wijze man, net als Rob Bertholee, ze weten dat salafisme als zodanig niet gevaarlijk is noch een...

Posted by Shabir Burhani on donderdag 12 november 2015