Sunday, November 8, 2015

Moslims dienen niet bang te worden door het feit dat de PVV de 'grootste partij' in de peilingen is!


In Nederland hebben we gelukkig een soort van polder democratie, waarbij na de verkiezingen altijd een coalitie van meerdere politieke partijen gevormd zal moeten worden en de overige partijen vormen dan de oppositie. Die gaan dan met elkaar concessie vormen en doorpolderen. Dus zelfs als de PVV de grootste partij zal worden in echte verkiezigen en niet enkel in de partijen, dan nog vormen ze maar ongeveer 1/4 deel van het aantal zetels in de Tweede Kamer, nu heeft CDA al kenbaar gemaakt dat ze niet zullen regeren of een kabinet zullen vormen met de PVV, in nabije toekomst zullen de overige grote gevestigde partijen dat ook kenbaar maken, wat uiteindelijk ervoor zal zorgen dat PVV nooit in zijn eentje meerderheid zal kunnen vormen of regeren, het zal dus voorlopig nog altijd als een lastpak of buitenbeentje blijven die veel schreeuwt maar weinig doet.


Als het toezicht op en repressie van moslims door tirannieke machten toeneemt, dan zie je dat ook bepaalde moslims vervallen in paranoïde denkbeelden, angstig worden en andere moslims ervan beschuldigen voor de taghut te werken, informant te zijn of hen te bespioneren enzovoort. Ook denken ze dat als ze die functies voor de taghut vervullen, dat de taghut hen zal beschermen. Het is interessant om het verhaal van Musa (allaihi salam) en de moslims met hem in Egypte te bestuderen, toen ze een minderheid vormden onder het regime van de Faraoh. Musa (allaihi salam) hielp op een gegeven moment iemand van zijn eigen volk toen hij ruzie had met een Egyptenaar, maar hij sloeg hem per ongeluk waardoor hij stierf. De volgende dag had diezelfde persoon weer ruzie en Musa (allaihi salam) ging hem berispen en zei dat hij niet onnodige fitna moest maken, wat gebeurde er toen, diezelfde man die Musa (allaihi salam) de vorige dag geholpen had, ging hem verraden bij het regime van de Faraoh, waardoor hij op de vlucht moest gaan om aan vervolging te vluchten, de rest van het verhaal is bekend van de Koran.

Als het toezicht op en repressie van moslims door tirannieke machten toeneemt, dan zie je dat ook bepaalde moslims...
Posted by Shabir Burhani on zondag 8 november 2015


The islamic punishment for those miscreants who leave established mujahideen groups & join IS, make fitna & fasaad upon earth, weaken the jihad, destroy unity of mujahideen, make takfir on muslims & mujahideen & kill them, is the most severe in the shari'ah of Allah, until they repent!