Monday, November 9, 2015

Islam is een logische, moderne en rationele religie!


Vandaag had ik een gesprek met een zeer aardige Nederlandse man van middelbare leeftijd die een baardje had. Hij zei dat hij af en toe een motor rijdt met zijn vriendjes, met bepaalde kleding aan. Maar door onwetende mensen met vooroordelen worden ze dan op een bepaalde wijze aangekeken als ze ergens in een cafeetje komen. Die mensen denken dan dat ze ook zoals die motorbendes zoals Satudarah, Hells Angels en dergelijke zijn. Hij zei dat wij moslims ook daar last van kunnen hebben, dat soort generalisaties en vooroordelen, hij zei dat omdat hij mij bij Pauw had gezien en wist dat ik studeerde en maatschappelijk actief was. Hij gaf mij nog een aantal tips en adviezen hoe daar om te gaan, het was een aangenaam gesprek.

Aboutaleb heeft het over zuiveringen die in de wereld gaande zijn en noemt IS, kijk ik verwerp ook de gruweldaden van IS, maar waarom exclusief op hen focussen, alsof de Zionisten, Shi'a regeringen en milities, het Westen, Rusland, China, seculieren, moderne kruisvaarders, Boeddhisten, Hindoe's en de rest geen etnische of religieuze zuiveringen begaan.

Ik heb Dick Schoof, het hoofd van Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) gezien en gesproken, hij gaf les aan ons tijdens een minor over terrorisme. #Nieuwsuur

Posted by Shabir Burhani on maandag 9 november 2015

Parlementsleden van alle grote gevestigde politieke partijen waren bereid om met #Nieuwsuur te spreken over vluchtelingenbeleid, behalve de PVV, hoe komt dat?

Posted by Shabir Burhani on maandag 9 november 2015