Wednesday, November 18, 2015

Ik ben vanavond uitgenodigd in het programma Debat Arena om 21.15 uur bij npo2 en vertegenwoordig enkel mezelf!Het moet duidelijk zijn dat ik in de media eerst en vooral alleen mezelf vertegenwoordig en niemand anders, ik ben een moslim, een Afghaan, een Nederlander, een student, een wereldburger en een uniek mens, dus dat betekent niet dat alle Afghanen, Nederlanders, studenten, moslims en mensen altijd en met alles wat ik doe of zeg eens hoeven te zijn. Ik heb mijn eigen mening, daarvoor doe ik jaren onderzoek en ik doe elke dag kennis op. Dat gezegd hebbende, degenen die zich geroepen voelen om door mij vertegenwoordigd te worden omdat ze het eens zijn met mij en vinden dat ik de waarheid spreek en oproep tot het goede, die mogen dat best vinden en die zijn welkom om dat te doen. Maar ik dwing niemand, iedereen heeft een vrije keuze en wil. Ik ben niet uit op tevredenheid van de mensen, ik wil enkel dat mijn Schepper (Allah) met mij tevreden is, tot Hem keer ik namelijk terug en Hij kent mijn intentie, mijn diepste gedachten en wat zich bevind in mijn hart. Ik hoef me ook voor niemand te verantwoorden noch vrees ik iets of iemand behalve Allah. Ik ben niet uit op fans en volgelingen, noch wil ik haters of vijanden. Ik doe gewoon waar ik zin in heb en waar ik goed bij voel en ik doe dawah op mijn manier en zeg datgene waarvan ik denk dat het goed is en de waarheid is, daar hoeft helemaal niemand mee eens te zijn, zelfs als ik alleen zou zijn met die idee├źn, ik zou het blijven verkondigen en zelfs als alle mensen mij zouden prijzen of bekritiseren, haten of liefhebben, ik zou er niets aan veranderen, behalve als ik zelf overtuigd ben dat het zus of zo moet, na zelf kritisch en onafhankelijk en oprecht onderzoek gedaan te hebben.