Saturday, October 24, 2015

Wat kan PvA betekenen voor de moslims in Nederland?


Wat kan PvA betekenen voor de moslims in Nederland?

 Voor een zetel in het parlement zijn circa 60.000 stemmen nodig.

Er zijn ongeveer 1 miljoen moslims in Nederland.

 Moslims in Nederland stemden bij de landelijke verkiezing in januari 2004 vooral op de PvdA (32,4 procent). Die stemmen gaan dus naar PvA!

 De beste manier voor moslims in Nederland om te zorgen dat ze gehoord worden in politiek en bestuur is door zelf erin te participeren!

 Hoe kun je garanderen dat je belangen hier als minderheid gewaarborgd worden? Door juist beetje invloed en macht te verkrijgen in het politiek-bestuurlijke bestel.

 Moslims in Nederland hebben iemand nodig die hen en hun religie echt vertegenwoordigd! Iemand die de waarheid durft te zeggen, direct in het aangezicht van de taghut! Iemand die geen concessies of compromissen in fundamenten van zijn religie doet en duidelijk zegt waar hij voor staat. Iemand die geen water bij de wijn doet, maar gewoon 100% halal water drinkt!

 AIVD en NCTV maakten zich zorgen in hun laatste rapporten dat moslimjongeren naar IS gingen en dat ze democratie en rechtsstaat zouden gaan afwijzen. Is het niet mogelijk dan dat ze hun islamitische identiteit behouden hier en als volwaardige moslims deelnemen aan de samenleving en dat hun rechten en belangen verdedigd en gewaarborgd worden? Natuurlijk kan dat, we proberen het met PvA inshaa'Allah.