Sunday, October 25, 2015

Vannacht ben ik live te horen op NPO Radio 1 omstreeks 00:25 uur


Vannacht ben ik omstreeks 00:25 uur te horen op @NPORadio1 in het programma @OpvliegersOp1 met @EWdeVlieger over Partij van Allah (PvA)
Het is hier ook live online te beluisteren!

Mijn blokkering van één dag is inmiddels bij facebook opgeheven, zoals jullie wellicht weten was ik afgelopen nacht voor eventjes te horen in het programma #OpvliegersOp1 van NPO Radio 1, het is op de volgende link terug te luisteren http://www.radio1.nl/popup/terugluisteren-programma/6077/2015-10-26 vanaf minuut 24:19

Ik had gehoopt dat hij wat dieper in zou gaan op Partij van Allah en mijn visie over politieke zaken, maar meer dan paar vragen over mij en persoonlijke leven werd het niet, hoe dan ook het was een interessante avond.