Sunday, October 18, 2015

If the extreme right can attack their own people, they can also attack muslims in the West or wage false flag attacks!If the rightwing islamophobic & xenophobic terrorists in the West can attack their own people for their despicable ends, then they can also easily attack the muslims or refugees or even stage a false flag attack in the name of Islam in order to push their agenda through!

 We zien dat de ambigu en indirect oproepen tot haat en geweld van onverantwoorde politici zoals Wilders daadwerkelijk leiden tot terreur aanslagen tegen vreemdelingen in binnen en buiten Nederland! Daar moet hard tegen worden opgetreden door de veiligheids- en inlichtingendiensten van Europa.

 We moeten niet vergeten dat een van de voornaamste redenen waarom Hitler aan de macht kwam en zijn beleid doorvoerde is omdat leden van zijn partij een aanslag hadden uitgevoerd in naam van communisme op de Duitse parlement, waardoor het volk massaal op hem stemde als 'redder in nood'.

Als het oproepen tot islamofobie en vreemdelingenhaat van bepaalde populistische politici kan leiden tot geweld tegen politieke tegenstanders, dan kunnen dit soort gevaarlijke extreem-rechtse groeperingen ook makkelijk toeslaan tegen onschuldige moslims of zelfs in de naam van islam en moslims terreuraanslagen plegen zodat wij de schuld ervan krijgen en de overheden hard tegen ons repressief kunnen optreden.

 The reason why the International Criminal Court (ICC) will not prosecute war criminals from the Western World: 

 However, as the bulk of the ICC’s budget is provided by rich countries50 – former colonial powers – it is not unlikely that the ICC will ooze pro-Western bias lest it estranges its most powerful constituency. The power of the Western purse may indeed protect high-ranking officials of Western States from ever being indicted by the ICC. It hardly raises eye-brows that the ICC has not acted upon the stream of complaints alleging that senior officials of the United Kingdom, including Prime Minister Tony Blair ordered war crimes to be committed in Iraq.51 Western States may however not only influence the ICC through their budgetary leverage, but also through the ICC’s substantive and procedural rules, which serve as transmission belts for Western values and legal-political culture. As the whole body of international law and the whole range of international institutions have their roots in Western legal thought, it may submitted that developing countries climbing on the bandwagon are put at a disadvantage, even if new norms and institutions are consensually created.Voorstanders van Zwarte Piet moeten voor de verandering de Sint zwart schminken en Pieten Wit, als ze vinden dat er nu geen sprake is van racisme!
Posted by Shabir Burhani on maandag 19 oktober 2015

Het is nou eenmaal een feit dat de meeste mensen beslissingen nemen en keuzes maken op basis van hun onderbuikgevoelens,...
Posted by Shabir Burhani on maandag 19 oktober 2015

Abdul-Jabbar Van de Ven op facebook: 

Afgelopen zaterdag werd in Keulen op straat wethouder Henriette Reker neergestoken door een extreem-rechtse xenofoob. Henriette Reker is in Keulen verantwoordelijk voor de opvang van vluchtelingen. Mevrouw Reker raakte zwaargewond, maar heeft de aanslag overleefd. 

Een incident? 

Wie de aanslagen van extreem-rechts in Europa en Amerika van de afgelopen jaren bij elkaar optelt, komt aan een verrassend lange lijst met schokkende misdaden. Waarom verrassend? Omdat media en politiek nooit veel spreken over het gevaar van extreem-rechts. We zijn daarentegen de afgelopen 15 jaar wel dag na dag dood gegooid met schreeuwerige mediaberichten over gevaarlijke moslims, en politici die dit versje nazegden in de hoop stemmen binnen te halen. RTL-nieuws meldde op 18 juni van dit jaar nog dat er in de Verenigde Staten sinds 11 september 2001 50 doden zijn gevallen bij aanslagen door moslimextremisten, tegen 254 doden door aanslagen van rechts-extremisten. Ruim vijf keer zoveel dus. 

De NOS meldde op 6 mei van dit jaar, dat de Duitse politie drie mannen en een vrouw arresteerde van de extreem-rechtse groep Oldschool Society. Zij zouden op het punt hebben gestaan aanslagen te plegen op asielzoekerscentra en moskee├źn in Duitsland, en bij huiszoekingen werden “voorwerpen met een grote explosieve kracht” aangetroffen. 

Een incident? 

Op 23 januari van dit jaar meldde de Telegraaf dat er in het afgelopen jaar (2014) meer dan 40 aanslagen zijn gepleegd door extreem-rechts op Duitse politieke partijen en het parlement. Zo werd er bijvoorbeeld op 24 november een brandbom zijn gegooid naar het gebouw van de Bondsdag.

 Een incident? 

De Belgische website dewereldmorgen.be meldde op 24 augustus van dit jaar dat er in Duitsland in de eerste helft van het jaar 2015 maar liefst 202 aanvallen werden opgetekend die gericht waren tegen vluchtelingencentra. 

Incidenten? 

Uit een recente analyse van politie-data door de Duitse inlichtingendiensten blijkt dat er sinds het begin van de jaren negentig 75 doden en 145 gewonden toe te schrijven vallen aan extreem-rechts geweld. Vaak werd het politieke motief van die moorden miskend door de speurders, of met opzet verborgen door de daders. Het meeste beruchte geval in dit verband zijn de aanslagen van Nationaal Socialistische Ondergrondse. Tussen 2000 en 2007 pleegde deze Duitse terreurgroep minstens tien moorden, voornamelijke op Duitsers van Turkse origine. 

Incidenten? 

De lijst gaat door en door, niet alleen in Duitsland, maar bijvoorbeeld ook in Zweden, waar eind 2014 / begin 2015 verschillende moskee├źn in brand werden gestoken. Bij een aanslag op een moskee in Eskilstuna raakten op tweede kerstdag 5 mensen gewond toen iemand een brandbom naar binnen gooide. En laten we vooral Anders Breivik niet vergeten, die Noorse, blanke kruisvaarder tegen de islaam, die op 22 juli 2011 in Noorwegen 77 mensen vermoordde, en er nog eens 319 verwondde. 

Incidenten? 

Nee, dit zijn geen incidenten meer. De enkele gevallen en cijfers die ik hier heb opgesomd, vormen slechts het topje van de ijsberg. Bedreiging, brandstichting, vernielingen en bekladdingen, fysiek geweld en moord. Het aantal gevallen waarin vuurwapens, steek- en slagwapens en explosieven werden aangetroffen zijn niet meer te tellen. Maar politiek en media bleven maar ouwehoeren over gevaarlijke moslims. Jaren geleden probeerde ik verschillende journalisten en politici al te wijzen op het gevaar van extreem-rechts, mede nadat ik zelf herhaaldelijk telefonisch door hen werd bedreigd. Maar men haalde de schouders op, en deed het af als onbelangrijke incidentjes. En nog steeds lijkt het bewustzijn niet daar te zijn bij veel mensen, gehersenspoeld door media en politiek. Als zelfs een aanslag zoals in Noorwegen in 2011 hen niet wakker heeft geschud, weet ik niet wat er wel voor nodig is. Het wachten is op een bestelbusje vol explosieven die geparkeerd wordt voor een volle moskee op vrijdag. Laten we hopen dat het niet zo ver hoeft te komen.